Eu unul l-am scos dupa 2 ore,nu reuseam sa fac conexiunea pe airport cu ip static,mergea numai cu dhcp,isight-ul mergea,daca se poate zice asa,la efecte nu aparea nimic,acum nu stiu,o fi fost versiunea mea mai cu buguri,plus ca iconitele folderelor arata groaznic(pentru gustul meu).
in afara de spaces, nu vad nici un motiv sa trec pe leopard. eu sunt uber multumit de tiger. daca este vreo modalitate de a porta spaces pe tiger, raman la tiger.
sa va zic eu de ce merita leopard : TEXTMATE 2
Daca cineva a folosit vreodata acest text editor stie de ce il apreciez atat de mult.
textmate 2 va fi exclusiv pt leopard deoarece foloseste core fonts care nu este in tiger si nu mai stiu ce core tampenii care inca nu sunt in tiger.
Este dragut tiger si ma slujeste cu foarte mare credinciosie dar nu m-as gandi sa raman doar la tiger pt ca nu imi place cum arata noul look de leopard.
cand apar programele de theme changing pt leopard iti schimbi lookul in ce vrei tu, dar ce apreciez mai mult la leopard is tehnologiile din background nu
the features care ies mult in evidenta ( bineinteles cam asa era si la vista dar asta nu ma determinat sa ajung sa il instalez pe compul meu cu toate ca
am si licenta legala pt el )
Așa este, după apariția Leopard vom vedea cum în aplicațiile de tot felul apar facilități noi datorate “chestiilor” din sistemul de operare! Totul e ca developerii să știe să profite de ele.
În ceea ce privește interfața grafică... dacă la început am avut rețineri față de unele aspecte (de exemplu noul Dock și menu bar transparent - nu mi-au plăcut deloc), acum au ajuns fie să nu mă deranjeze, fie chiar să-mi placă.
Așa este, după apariția Leopard vom vedea cum în aplicațiile de tot felul apar facilități noi datorate “chestiilor” din sistemul de operare! Totul e ca developerii să știe să profite de ele.
În ceea ce privește interfața grafică... dacă la început am avut rețineri față de unele aspecte (de exemplu noul Dock și menu bar transparent - nu mi-au plăcut deloc), acum au ajuns fie să nu mă deranjeze, fie chiar să-mi placă.
http://developer.apple.com/leopard/overview/
uitativa aici la ce tehnologii noi sunt in leopard.
plus ca gamerii vor oprecia mai mult leopardul. Performanta open gl se va imbunatati asta inseamna ca vor merge mai bine jocurile portate direct pe mac sau folosind
cider.
Deci bring on leopardul