5 din 9
5
Leopard7 beta - povestiri S.F.
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

normal ca interfata nu e tot una cu performanta. daca insa se misca bine, eu il skin-ez sa arate ca tiger, ca interfata e prea urata, prea vista like.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu unul l-am scos dupa 2 ore,nu reuseam sa fac conexiunea pe airport cu ip static,mergea numai cu dhcp,isight-ul mergea,daca se poate zice asa,la efecte nu aparea nimic,acum nu stiu,o fi fost versiunea mea mai cu buguri,plus ca iconitele folderelor arata groaznic(pentru gustul meu).

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

in afara de spaces, nu vad nici un motiv sa trec pe leopard. eu sunt uber multumit de tiger. daca este vreo modalitate de a porta spaces pe tiger, raman la tiger.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Cica virtue desktops… dar e mai lucrativ spaces.

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

... sau Desktop Manager - acum Universal

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.08.07
Carlos - 02 August 2007 04:46 PM

Cind apare bai nene, Leopardul asta? Ca m-am saturat sa tot astept. Vreau sa-mi schimb laptop-ul si as fi vrut sa-l iau cu Leopard, nu cu Tiger.

si eu vreau sa fac acelasi lucru. intrebarea e daca merita sa astept pana in octombrie - noiembrie pentru leopard.

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Două noi limbi est-europene debutează în Leopard: sistemul de operare va fi localizat în poloneză și rusă. Pe la 10.8 poate intră și limba română...

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 10 Septembrie 2007 02:08 PM

Două noi limbi est-europene debutează în Leopard: sistemul de operare va fi localizat în poloneză și rusă. Pe la 10.8 poate intră și limba română...

Româna ar fi trebuit să intre de acum, era o cheltuială de doar 2000 euro sau chiar mai puțin… Am trăit momente de adînc entuziasm patriotic.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Carlos - 02 August 2007 04:50 PM

Aha, am vazut. In Octombrie.

... or even later.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De două zile au scos build-ul 9A559, iar eu am motive să cred că Leopard este pe ultima sută de metri… wink Viiineeeeeee…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 29.12.06

sa va zic eu de ce merita leopard : TEXTMATE 2 smile
Daca cineva a folosit vreodata acest text editor stie de ce il apreciez atat de mult.
textmate 2 va fi exclusiv pt leopard deoarece foloseste core fonts care nu este in tiger si nu mai stiu ce core tampenii care inca nu sunt in tiger.
Este dragut tiger si ma slujeste cu foarte mare credinciosie dar nu m-as gandi sa raman doar la tiger pt ca nu imi place cum arata noul look de leopard.
cand apar programele de theme changing pt leopard iti schimbi lookul in ce vrei tu, dar ce apreciez mai mult la leopard is tehnologiile din background nu
the features care ies mult in evidenta ( bineinteles cam asa era si la vista dar asta nu ma determinat sa ajung sa il instalez pe compul meu cu toate ca
am si licenta legala pt el smile )

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Așa este, după apariția Leopard vom vedea cum în aplicațiile de tot felul apar facilități noi datorate “chestiilor” din sistemul de operare! Totul e ca developerii să știe să profite de ele.
În ceea ce privește interfața grafică... dacă la început am avut rețineri față de unele aspecte (de exemplu noul Dock și menu bar transparent - nu mi-au plăcut deloc), acum au ajuns fie să nu mă deranjeze, fie chiar să-mi placă.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 29.12.06
Tudor - 24 Septembrie 2007 02:13 AM

Așa este, după apariția Leopard vom vedea cum în aplicațiile de tot felul apar facilități noi datorate “chestiilor” din sistemul de operare! Totul e ca developerii să știe să profite de ele.
În ceea ce privește interfața grafică... dacă la început am avut rețineri față de unele aspecte (de exemplu noul Dock și menu bar transparent - nu mi-au plăcut deloc), acum au ajuns fie să nu mă deranjeze, fie chiar să-mi placă.

http://developer.apple.com/leopard/overview/
uitativa aici la ce tehnologii noi sunt in leopard.
plus ca gamerii vor oprecia mai mult leopardul. Performanta open gl se va imbunatati asta inseamna ca vor merge mai bine jocurile portate direct pe mac sau folosind
cider.
Deci bring on leopardul

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ALELUIA!! În sfârșit, în ultimul build de Leopard, iconița iCal din Dock arată data curentă!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Administrator

no more iCal day!  snake
ce frumos ar fi daca pe un server ar aparea un dmg de 6.22 cu poze…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

5 din 9
5