6 din 9
6
Leopard7 beta - povestiri S.F.
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 24 Septembrie 2007 03:34 AM

ALELUIA!! În sfârșit, în ultimul build de Leopard, iconița iCal din Dock arată data curentă!

Macar doar pentru asta si o trec cu bucurie la Leopard!

Chiar vorbeam azi despre ce aduce nou Leo si nu prea am gasit chestii semnificative. Time Machine si alte jucarii o sa fie simpatic de folosit si vor contribui la placerea lucratului pe Mac, dar ce aduce NOU?
Am citit pe apple.com, dar nefiind developer nu pricep prea mult.
Voua ce vi se pare semnificativ in ce aduce Leo? Si de ce?

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

la iChatul asta daca ar lucra un pic ... in sensul de a-l face ceva de genul Adium sa poti sa il folosesti cu “lumea”, ca doar intre noi macuserii parca e prea limitat
Personal nu l-am folosit niciodata. Voi il folositi ? sau cat de des il folositi?

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 24 Septembrie 2007 05:02 AM

Chiar vorbeam azi despre ce aduce nou Leo si nu prea am gasit chestii semnificative. Time Machine si alte jucarii o sa fie simpatic de folosit si vor contribui la placerea lucratului pe Mac, dar ce aduce NOU?

Toate aplicațiile care vin cu sistemul de operare au fost îmbunătățite într-o măsură mai mare sau mai mică. De exemplu Preview știe acum rotate, resize, resample (schimbă rezoluția pozei), ba chiar oferă unelte pentru a extrage obiecte din imagini. De asemenea, la PDF-uri au îmbunătățit adnotațiile, poți șterge pagini, poți muta pagini dintr-un PDF în altul, poți adăuga pagini albe. Cine nu are nevoie de facilitățile mai avansate din Adobe Acrobat, va fi încântat de Preview. Și exemplele ar putea continua. Mi se pare un upgrade solid, care aduce câteva chestii complet noi, și multe îmbunătățiri mai mărunte dar care-ți fac viața mai ușoară. wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
silvestro2in1@yahoo.com - 24 Septembrie 2007 05:19 AM

la iChatul asta daca ar lucra un pic ... in sensul de a-l face ceva de genul Adium sa poti sa il folosesti cu “lumea”, ca doar intre noi macuserii parca e prea limitat
Personal nu l-am folosit niciodata. Voi il folositi ? sau cat de des il folositi?

Îl folosesc tot timpul. Dacă nu știai, iChat folosește protocolul AIM, deci nu este rezervat numai utilizatorilor Mac. Poți vorbi cu oricine are cont AIM, pe Windows sau Linux. În SUA, AIM este foarte popular. La noi aproape deloc, românii sunt cu Yahoo…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

pai vezi Tudor ...d’aia zic, ca eu sunt inca in Romanica si ai mei o trag cu Yahoo si cu Skype

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nou inseamna: bun, folositor, rapid, inteligent, adaptativ. De fapt, bun e un sistem CARE NU SE VEDE!
De fiecare cind vezi ceva e pentru ca NU E BINE ce vezi!
Asta astept!

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Noutate: în Leopard se poate share-ui în rețea orice director, la alegere în System Preferences.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Încă o chestie faină: Screen Sharing. Facilitatea asta poate fi considerată drept versiunea “light” a Apple Remote Desktop. Gata, nu mai e nevoie nici de clienți de VNC!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Aha, suna interesant.

Ma mai gandeam ca asta e prima versiune de OS X fara tipul ala, armeanul ala (competent), tot timpul imi scapa cum il cheama (stie iaru). Se zice ca el era marele preot in ale Unix-ului. Insa probabil ca munca lui o sa se vada in inca 2 versiuni de OS X.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Apple a facut public minimum de cerinte pt. a rula Leopard,procesoarele ppc trebuie sa fie mai mari de 867Mhz si minim 512ram,mai multe detalii aici

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

În știrea aia mai scrie la sfârșit că există zvonuri potrivit cărora de la 10.6 încolo Mac OS X va fi Intel-only!  ohh

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

... pina cind se va ivi un procesor mai bun wink

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

Cel mai bun lucru la Leopard e ca o sa aiba suport pentru dtrace[1]. E singurul program pentru care era sa migrez pe Solaris iar acum ca o sa fie inclus pe OSX e perfect. Pacat ca Apple e cam in urma cu versiunile de Java…

1. http://www.apple.com/macosx/leopard/technology/unix.html

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Imagini ThinkSecret pentru Leopard 559 aici

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Hmmm ... braile ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

6 din 9
6