CD multimedia / export flash
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: CT
Macuser din: 01.11.06

Am de pus un executabil flash pe un CD.
Din flash pot sa export ca hqx sau swf. IN cazul hqx-ului trebuie sa-l dezarhivez/compilez? si-mi rezulta un executabil care e rulat in flash player. Problema e ca odata pus pe CD isi pierde gustul :), adica sistemul nu mai stie cu ce sa-l deschida.
O solutie neeleganta e sa fac un html care sa lanseze un swf, dar asta inseamna ca o sa-l deschida in fereastra browser-ului, si n-as prea vrea.

Exista o solutie sa creez un executabil care sa fie inteles de sistem? adica sa stie sa-l si cu ce sa-l lanseze?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pe ce sistem de operare te afli si ce versiune de Flash folosesti?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Flash 9 - dar exportul am impresia ca e de flash 8
Eu am 10.4.9 power pc da ideea e ca executabilul sa functioneze pe cat mai multe configuratii de sistem

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu stiu cum iti face tie hqx, poate versiunea de windoz face asta. mie imi face .app. nu scrie in finder dar scrie daca dai get info.
intradevar n-am incercat sa-l pun pe cd dar am o vaga impresie ca o sa ruleze f bine.
deci ideea e ca nu trebuie sa-ti faca hqx si sunt sigur ca exporti de pe win.

o solutie ar fi sa rulezi swf-ul pe mac, si din meniul file dai create projector

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

multumesc.
chestia se facea in flash 8 de Win - care genera hqx, de pe mac exporta .app si totul e nice and shiny :)
ar fi trebuit probabil sa ma duca capul, merci de iluminare.
oricum, am aflat ulterior (si verificat) ca Flash 9 de windows exporta direct .app

btw, despre asta era vorba.