Tudor Vedeanu - 14 Octombrie 2005 03:46 PM
Asa e, de cateva ori m-am indragostit putin de Mellel sau Nissus Writer, dar cand am realizat ca toata lumea din jurul meu foloseste Microsoft Word, si eu nu pot lucra cu documentele lor, am trecut frumos in banca mea si m-am linistit.
Tudore, stai nițel că vorbim de lucruri diferite: (1) Papyrus și Create nu sunt substitute la MS Office ci, mai degrabă, la Xpress și la InDesign, cu accentul pus pe redarea textului în regim unicode, inclusiv diacritice multiple și alte alea (texte științifice adică); (2) deși inițial mulți au crezut așa, pe când nu era Office 2004 și nici măcar acel NeoOffice/J cât de cât funcțional, nici Mellel, nici Nisus nu sunt substitute la acel Office, ci procesoare de text pt specialiști (texte clasice, biblice, alte alea din lumea mea).
Pt paginare de cărți, unde aspectul grafic este absent sau secundar (romane și alte proze etc.) ,și Mellel și Nisus sunt excelente, cu un plus deocamdată pt Nisus (deh, istorie veche pe mac), deși Mellel are unele șmecherii absente în Nisus.