MightyMouse + Windows = NOT LOVE
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Mor!
Cum fac in win sa dezactivez butoanele laterale ale mightymouseului care au devenit
extrem de sensibile… Pentru moment am crezut ca sunt afectat de caldura, dar pe urma
mi-am dat in sfarsit seama ca back pageul in opera, unele operatii ratate cu alte programe
etc sunt cauzate de activarea involuntara a butoanelor laterale de la mouse.
Se poate au ba?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
qbipq - 23 Iunie 2007 01:42 AM

Mor!
Cum fac in win sa dezactivez butoanele laterale ale mightymouseului care au devenit
extrem de sensibile… Pentru moment am crezut ca sunt afectat de caldura, dar pe urma
mi-am dat in sfarsit seama ca back pageul in opera, unele operatii ratate cu alte programe
etc sunt cauzate de activarea involuntara a butoanelor laterale de la mouse.
Se poate au ba?

Sys prefs/Keyboard & Mouse/Mouse

Dacă sistemul e mai nou decât 10.4.3 (cred), detectează că e MM și ai acolo setările specifice.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Ui! smile
In windows parca nu am pe nicaieri Sys Prefs wink
Iar in control panel la mousi nu gasesc nimic de mighty mouse sau butoanele laterale… :(

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
qbipq - 25 Iunie 2007 02:38 AM

Ui! smile
In windows parca nu am pe nicaieri Sys Prefs wink
Iar in control panel la mousi nu gasesc nimic de mighty mouse sau butoanele laterale… :(

ai, ai, n-am observat că era vorba de Windows… eu credeam că mm are niscai drivere de windows, dar se pare că nu are, cică sistemul ar include tot.
P.S. cum nu mai am MM, și nu regret, nu pot testa dacă Boot Camp include ceva în cd-ul ăla pe care îl arde.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 18.10.05

Am facut putin research si, aparent, nu prea ai cum sa-l dezactivezi foarte usor. Posibilie “work-arounds” ar fi:

1. Instalezi un driver de Microsoft IntelliMouse, care e compatibil cu MM; asa vei putea programa fiecare buton in parte. (Nu o sa ai scroll pe orizontala, in caz ca te intrebai).

2. http://www.babymouse.org/

3. Sapi in registru pana gasesti cheiele corespunzatoare. Sunt curios daca tech support-ul de la Microsoft ar raspunde la o astfel de intrebare.

Pentru MacOS ai aici: http://www.orderedbytes.com/controllermate/help/?show=example019