AJUTOR
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.06.07

Am si eu nevoie de ajutor, probabil problema mea e descrisa pe vreun forum dar eu caut de 5 zile cate ceva iar ce am gasit nu ma poate lamuri
Rog sa ma ajute un cunoscator, daca se poate. Am cumparat acum 5 zile un laptop de ocazie MacBook aproape nou si foarte bun pretul asa ca m-am riscat are ca sistem de operare actual Vista si as vrea sa il fac Mac OCX sa trec si eu in “lumea buna” Cum se procedeaza? De unde pot scoate un Mac OC X bootabil?
Din pacate nu pot face rost de dvd originale, ca nu stiu de unde il are cel de la care l-am luat, probabil a fost furat, dat cadou, habar am eu am vazut configuratia si ca mergea fain in vista era ieftin adica 600 euro nou si ma gandeam ca merita dupa ce am citit pe forumuri am inteles ca sunt unele din cele mai bune calculatoare din lume pe partea de grafica si design (cu ce ma ocup eu ) si ca sunt cele mai stabile sisteme din lume si asa m-am hotarat sa incerc sa ii pun mac oc x de aceea apelez la cunoscatori poate reusesc sa ii pun sistem de operare ca e pacat de el sa mearga in windows.

Daca e cineva dispus sa ma ajute sa instalez sistemul de operare rog mult sa ma contacteze email . sau sa imi zica si mie o solutie

[ Modificat: 25 Iunie 2007 04:58 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

http://www.noumax.ro  http://www.istyle.ro  http://store.apple.ro ... la cat de putin ai dat pe minunatia aia de mac, nu cred ca e o problema sa achizitionezi un sistem de operare la fel de minunat! smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
exploraptor - 23 Iunie 2007 06:12 AM

Am si eu nevoie de ajutor, probabil problema mea e descrisa pe vreun forum dar eu caut de 5 zile cate ceva iar ce am gasit nu ma poate lamuri
Rog sa ma ajute un cunoscator, daca se poate. Am cumparat acum 5 zile un laptop de ocazie MacBook aproape nou si foarte bun pretul asa ca m-am riscat are ca sistem de operare actual Vista si as vrea sa il fac Mac OCX sa trec si eu in “lumea buna” Cum se procedeaza? De unde pot scoate un Mac OC X bootabil?
Din pacate nu pot face rost de dvd originale, ca nu stiu de unde il are cel de la care l-am luat, probabil a fost furat, dat cadou, habar am eu am vazut configuratia si ca mergea fain in vista era ieftin adica 600 euro nou si ma gandeam ca merita dupa ce am citit pe forumuri am inteles ca sunt unele din cele mai bune calculatoare din lume pe partea de grafica si design (cu ce ma ocup eu ) si ca sunt cele mai stabile sisteme din lume si asa m-am hotarat sa incerc sa ii pun mac oc x de aceea apelez la cunoscatori poate reusesc sa ii pun sistem de operare ca e pacat de el sa mearga in windows.

Daca e cineva dispus sa ma ajute sa instalez sistemul de operare rog mult sa ma contacteze email . sau sa imi zica si mie o solutie

Dacă ai fi citit site-ul ai fi văzut că ești, probabil, al x+101-lea care are problema asta! Dacă ai spune măcar de unde ești, ca să știm dacă te ajutăm direct sau facem un drum la Sighet. Unii macuseri.ro stau pe la Roma, altul pe la Lisabona, unu-di peste oceane…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vezi aici.
Si folositi PM-ul.

Topicul se inchide.