Am si eu nevoie de ajutor, probabil problema mea e descrisa pe vreun forum dar eu caut de 5 zile cate ceva iar ce am gasit nu ma poate lamuri
Rog sa ma ajute un cunoscator, daca se poate. Am cumparat acum 5 zile un laptop de ocazie MacBook aproape nou si foarte bun pretul asa ca m-am riscat are ca sistem de operare actual Vista si as vrea sa il fac Mac OCX sa trec si eu in “lumea buna” Cum se procedeaza? De unde pot scoate un Mac OC X bootabil?
Din pacate nu pot face rost de dvd originale, ca nu stiu de unde il are cel de la care l-am luat, probabil a fost furat, dat cadou, habar am eu am vazut configuratia si ca mergea fain in vista era ieftin adica 600 euro nou si ma gandeam ca merita dupa ce am citit pe forumuri am inteles ca sunt unele din cele mai bune calculatoare din lume pe partea de grafica si design (cu ce ma ocup eu ) si ca sunt cele mai stabile sisteme din lume si asa m-am hotarat sa incerc sa ii pun mac oc x de aceea apelez la cunoscatori poate reusesc sa ii pun sistem de operare ca e pacat de el sa mearga in windows.
Daca e cineva dispus sa ma ajute sa instalez sistemul de operare rog mult sa ma contacteze email . sau sa imi zica si mie o solutie