3 din 5
3
Sondaj
Vin / nu vin pe 28 ianuarie la Salamandra House, 1 an de la prima întîlnire macuser.ro
Vin singur 18
Vin însoțit (alte 1-2 persoane) 5
Nu vin 10
Poate vin... poate nu vin... 7
Total voturi: 40
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Întîlnirea din 28 ianuarie 2006
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.06

eu, pana acum nu am ajuns la nici o intalnire
nu cred ca cunosc pe cineva, desi nu e exclus…
la mine, in orasul natal, (Alexandria) cred ca am avut si am singurul Mac…de multiiiii ani.
iar de cand sunt in Bucuresti, de 5 ani, un singur prieten avea Mac, si a plecat la Constanta.
Ar deranja pe cineva daca vin si eu, singurel, sa va cunosc, sa schimbam vorbe ?

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
slimer - 16 Ianuarie 2006 03:34 AM

eu, pana acum nu am ajuns la nici o intalnire
nu cred ca cunosc pe cineva, desi nu e exclus…
la mine, in orasul natal, (Alexandria) cred ca am avut si am singurul Mac…de multiiiii ani.
iar de cand sunt in Bucuresti, de 5 ani, un singur prieten avea Mac, si a plecat la Constanta.
Ar deranja pe cineva daca vin si eu, singurel, sa va cunosc, sa schimbam vorbe ?

Cum să deranjeze? Poate veni oricine, din toată țara, ca să nu zic din toată lumea. Inclusiv la întîlnirile „bucureștenilor”, numite așa deoarece a incomod să facem întîlniri naționale lunare. Acuma s-ar cuveni să vină, mai ales, din alte localități, noi bucureștenii ne mai vedem cumva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member

multumesc mult, abia astept sa ne cunostem wink

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
slimer - 16 Ianuarie 2006 03:44 AM

multumesc mult, abia astept sa ne cunostem wink

Follow the white apple!  wink

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member

cand l-am cunoscut eu era “dungat” in multe culorii….. cheese

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cu cat mai multi cu atat mai bine!

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member

99,9% - vin si eu smile

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 03.01.06

...si daca inca nu am decat marul lui adam si nu si pe cel al lui steve J, pot veni? wink
Chiar ar fi cool sa discutam si live…

Semnătură 

smile

iMac 27” QuadCore i7 QuadCore 2.8 GHz / 8GB / 1 TB / 512 MB
MBP Core 2 Duo 15” 2.33 GHz / 3GB / 500 GB / 256 MB
MBA Core i5 13” 1.7 GHz / 4GB / 256 GB
iPhone5 16 GB
iPad 2 WiFi 64 GB
iPod Touch 1G / 16 GB
iPod Shuffle 2G /  1 GB

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mihnea27 - 16 Ianuarie 2006 11:48 PM

...si daca inca nu am decat marul lui adam si nu si pe cel al lui steve J, pot veni? wink
Chiar ar fi cool sa discutam si live…

Mărul lui Adam este cel mai vechi din lume, deci ești bine venit. Poate mai ai și alte mere prin zonă, d-alea gustoase, soiul Macintosh.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.12.05

Se poate sa vin si eu…am mai fost si la intalnirea precedenta… poate ma ajutati si pe mine q mac-ul meu…pentru ca numai probleme am cu el…

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dexter23 - 21 Ianuarie 2006 04:06 AM

Se poate sa vin si eu…am mai fost si la intalnirea precedenta… poate ma ajutati si pe mine q mac-ul meu…pentru ca numai probleme am cu el…

púi da, vino…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member

cattus&company;,

inainte de a contacta pe cineva de la muzeu in legatura cu expozitia - am cateva intrebari la care trebuie sa stiu raspunsul pentru a avea vreo sansa de succes:
1. de ce ar gazdui MNAC o expozitie de macuri pe gratis, expozitie care inseamna pana la urma (pentru ei) doar reclama unei companii ale carei profituri sunt in continua crestere?
2. beneficiile pentru macuser.ro sunt evidente, dar care ar fi beneficiile pentru MNAC din toata chestia asta? Ce ar castiga ei?
3. si pana la urma, la ce exact ne gandim cand spunem expozitie? Lasam macurile sa se puna praful pe ele intr-un muzeu? Sau incercam sa dam evenimentului o forma artistica? Daca da, ce “concept” prezent?

eu am incercat sa imi dau raspuns la aceste intrebari, insa asta nu e o sarcina pentru un singur om. sper ca intelegeti nedumeririle mele si ca veti formula cateva opinii aici.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ce de intrebari…si ca tot intrebi, ma intreb si eu: expozitie?
pai asta au la macgallery (eu fiind din bucuresti) nu foarte vechi dar daca intrebi poate iti vor arata si mai vechi.. atat de serios este? expozitie…

atunci nu am ce arata, pb-meu este la fel ca oricare altul, nu are nimic in plus, si nu voi fi singurul care va veni..

no ofense, i vote salamandra ca tot zicea cattus…

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
szhoul - 23 Ianuarie 2006 02:11 AM

ce de intrebari…si ca tot intrebi, ma intreb si eu: expozitie?
pai asta au la macgallery (eu fiind din bucuresti) nu foarte vechi dar daca intrebi poate iti vor arata si mai vechi.. atat de serios este? expozitie…
no ofense, i vote salamandra ca tot zicea cattus…

my point exactly, ce expozitie?

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
abredross - 23 Ianuarie 2006 02:02 AM

cattus&company;,

inainte de a contacta pe cineva de la muzeu in legatura cu expozitia - am cateva intrebari la care trebuie sa stiu raspunsul pentru a avea vreo sansa de succes:
1. de ce ar gazdui MNAC o expozitie de macuri pe gratis, expozitie care inseamna pana la urma (pentru ei) doar reclama unei companii ale carei profituri sunt in continua crestere?
2. beneficiile pentru macuser.ro sunt evidente, dar care ar fi beneficiile pentru MNAC din toata chestia asta? Ce ar castiga ei?
3. si pana la urma, la ce exact ne gandim cand spunem expozitie? Lasam macurile sa se puna praful pe ele intr-un muzeu? Sau incercam sa dam evenimentului o forma artistica? Daca da, ce “concept” prezent?

eu am incercat sa imi dau raspuns la aceste intrebari, insa asta nu e o sarcina pentru un singur om. sper ca intelegeti nedumeririle mele si ca veti formula cateva opinii aici.

I-ai derutat complet pe ceilalti, era vorba ca, daca facem o expo, o vom face cel mai devreme in februarie, dupa ce vedem ce si cum. frati macuseri, discutasem cu abredross despre asa ceva, dar el s-a grabit sa posteze aici, nimeni nu a priceput nimic si pe buna dreptate. rabdare, vom vedea daca se va putea asa ceva, just, de ce ar da muzeul gratis o sala zile sau saptamani. daca e pe bani, atunci MacGallery sau Iris ar trebui sa dea ceva, ceea ce ma adanc indoiesc, mai degraba ma indoi de sale.

Semnătură 

3 din 5
3

‹‹ OS X 10.4 pentru PC-uri ?      San Francisco ››