eu, pana acum nu am ajuns la nici o intalnire
nu cred ca cunosc pe cineva, desi nu e exclus…
la mine, in orasul natal, (Alexandria) cred ca am avut si am singurul Mac…de multiiiii ani.
iar de cand sunt in Bucuresti, de 5 ani, un singur prieten avea Mac, si a plecat la Constanta.
Ar deranja pe cineva daca vin si eu, singurel, sa va cunosc, sa schimbam vorbe ?
eu, pana acum nu am ajuns la nici o intalnire
nu cred ca cunosc pe cineva, desi nu e exclus…
la mine, in orasul natal, (Alexandria) cred ca am avut si am singurul Mac…de multiiiii ani.
iar de cand sunt in Bucuresti, de 5 ani, un singur prieten avea Mac, si a plecat la Constanta.
Ar deranja pe cineva daca vin si eu, singurel, sa va cunosc, sa schimbam vorbe ?
Cum să deranjeze? Poate veni oricine, din toată țara, ca să nu zic din toată lumea. Inclusiv la întîlnirile „bucureștenilor”, numite așa deoarece a incomod să facem întîlniri naționale lunare. Acuma s-ar cuveni să vină, mai ales, din alte localități, noi bucureștenii ne mai vedem cumva.
inainte de a contacta pe cineva de la muzeu in legatura cu expozitia - am cateva intrebari la care trebuie sa stiu raspunsul pentru a avea vreo sansa de succes:
1. de ce ar gazdui MNAC o expozitie de macuri pe gratis, expozitie care inseamna pana la urma (pentru ei) doar reclama unei companii ale carei profituri sunt in continua crestere?
2. beneficiile pentru macuser.ro sunt evidente, dar care ar fi beneficiile pentru MNAC din toata chestia asta? Ce ar castiga ei?
3. si pana la urma, la ce exact ne gandim cand spunem expozitie? Lasam macurile sa se puna praful pe ele intr-un muzeu? Sau incercam sa dam evenimentului o forma artistica? Daca da, ce “concept” prezent?
eu am incercat sa imi dau raspuns la aceste intrebari, insa asta nu e o sarcina pentru un singur om. sper ca intelegeti nedumeririle mele si ca veti formula cateva opinii aici.
ce de intrebari…si ca tot intrebi, ma intreb si eu: expozitie?
pai asta au la macgallery (eu fiind din bucuresti) nu foarte vechi dar daca intrebi poate iti vor arata si mai vechi.. atat de serios este? expozitie…
atunci nu am ce arata, pb-meu este la fel ca oricare altul, nu are nimic in plus, si nu voi fi singurul care va veni..
ce de intrebari…si ca tot intrebi, ma intreb si eu: expozitie?
pai asta au la macgallery (eu fiind din bucuresti) nu foarte vechi dar daca intrebi poate iti vor arata si mai vechi.. atat de serios este? expozitie…
no ofense, i vote salamandra ca tot zicea cattus…
inainte de a contacta pe cineva de la muzeu in legatura cu expozitia - am cateva intrebari la care trebuie sa stiu raspunsul pentru a avea vreo sansa de succes:
1. de ce ar gazdui MNAC o expozitie de macuri pe gratis, expozitie care inseamna pana la urma (pentru ei) doar reclama unei companii ale carei profituri sunt in continua crestere?
2. beneficiile pentru macuser.ro sunt evidente, dar care ar fi beneficiile pentru MNAC din toata chestia asta? Ce ar castiga ei?
3. si pana la urma, la ce exact ne gandim cand spunem expozitie? Lasam macurile sa se puna praful pe ele intr-un muzeu? Sau incercam sa dam evenimentului o forma artistica? Daca da, ce “concept” prezent?
eu am incercat sa imi dau raspuns la aceste intrebari, insa asta nu e o sarcina pentru un singur om. sper ca intelegeti nedumeririle mele si ca veti formula cateva opinii aici.
I-ai derutat complet pe ceilalti, era vorba ca, daca facem o expo, o vom face cel mai devreme in februarie, dupa ce vedem ce si cum. frati macuseri, discutasem cu abredross despre asa ceva, dar el s-a grabit sa posteze aici, nimeni nu a priceput nimic si pe buna dreptate. rabdare, vom vedea daca se va putea asa ceva, just, de ce ar da muzeul gratis o sala zile sau saptamani. daca e pe bani, atunci MacGallery sau Iris ar trebui sa dea ceva, ceea ce ma adanc indoiesc, mai degraba ma indoi de sale.