Ultimele detalii despre intîlnirea de sîmbătă 28 ianuarie, orele 11.00:
- deși e românește să se întîrzie mai mult de 15 min., adesea multi mai mult, eu v-aș ruga, totuși, să fiți acolo între 11.00 și 11.30 (sînt rezonabil, sper), astfel încît să dăm un start la toate, cu toți prezenți, la 11.30; asta înseamnă ca la 11.30 să fie prezentă toată lumea!
- eu și cine dorește voi veni / poate veni și mai devreme; voi fi acolo în jur de 10.30;
- există internet acolo, dar patronul nu știa detalii, el folosește acum Zapp și nu îl mai interesează detaliul ăsta; cine are, să aducă un airport, poate facem o rețea wl
- veniți cu tot ce aveți transportabil, ibuc-uri, pb-uri, hdd externe, dvd recordere etc. cd-uri, dvd-uri, flash drivere… 1-2 prelungitoare n-ar fi rele, puneți-le în tașcă; cabluri usb, fw…
- teme de vorbe: președinte macuser.ro, a fost Alex, s-a retras (poate revine asupra deciziei), cine vrea (eu nu prea, deși am fost propus, vă voi explica de ce, nu că dau înapoi); se justifică o Asociație înregistrată juridic? (nu sînt cheltuieli mari, dar 2-3 persoane vor avea ceva de umblat); sponsori - ar fi prin preajmă? vînzări / reclame pe site ale distribuitorilor Apple - ce, care, cum?
- etc. (ce vă trece prin cap)
- cu patronul Salamandrei am convenit: tăvi „cu de toate”, cu plata împărțită la cei prezenți apoi fiecare plătește cît papă și cît bea; la ultimele întîlniri, a fost cam 20-25 RON/cap, acum va fi, probabil, mai mult; nu e nici o taxă de ocupare a locației, dar luați în calcul 5-10% acolo, ca la orice restaurant (se rotunjește în plus, nu în minus, ce naiba); asta o reglăm la fața locului, nu e nevoie de nici un plan prealabil, dar veniți pregătiți cu circa 30-50 RON / cap (nu sînt prețuri mari, sînt sub medie); dacă vi se pare mai bine, poate plăti fiecare strict cît consumă (mie mi se pare nepractic, dar - mă rog - pot fi și alte păreri).