4 din 5
4
Sondaj
Vin / nu vin pe 28 ianuarie la Salamandra House, 1 an de la prima întîlnire macuser.ro
Vin singur 18
Vin însoțit (alte 1-2 persoane) 5
Nu vin 10
Poate vin... poate nu vin... 7
Total voturi: 40
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Întîlnirea din 28 ianuarie 2006
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca cineva din cei care vin pe 28 au iPod video, sa puna pe el si un film, de calitate cat mai buna. La Salamandra au televizor, eu pot sa aduc cablul necesar, si putem sa vedem cum arata pe TV. Cel putin eu si Tudor (daca o ajunge) suntem curiosi cum se vede de pe iPod pe TV.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
altero - 25 Ianuarie 2006 09:32 PM

Daca cineva din cei care vin pe 28 au iPod video, sa puna pe el si un film, de calitate cat mai buna. La Salamandra au televizor, eu pot sa aduc cablul necesar, si putem sa vedem cum arata pe TV. Cel putin eu si Tudor (daca o ajunge) suntem curiosi cum se vede de pe iPod pe TV.

nu doar voi, cred ca toti suntem wink

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 24.01.06

Nu conteza unde se va tine intilnirea, pentru mine unu important este sa fie o intilnire ( ma refer la citi mai multi macuseri)

Eu unu vin numai ca sa iau un cd bootabil cu macos 8.5 sau 9 , acela care mi le va da am sa am griza sai cumpar 2 briforuri ( limonada ), asta a fost cu spirit de gluma grin

deabia astept aceasta intilnire mai ales ca cunosc acest forum de 4 zile, si pot invata multe de la voi grin

Ca o concluzie de final , trece pe lista aia inca o persoana THX

Semnătură 

Traiasca powerbookul meu si jucariile tuturor macuserilor

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Sorry guys, eu iar o sa ratez evenimentul. downer

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

...Pacat!
Daca aveam net la Salamandra, puneam de-un video chat cu tine! N-ar fi fost misto?

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Tudor - 26 Ianuarie 2006 04:06 PM

Asta chiar e o veste trista… dupa cea cu Alex Cioba.

@Cattus: un edit la titlul topic-ului se poate? wink

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Stefanel - 26 Ianuarie 2006 04:11 PM

Asta chiar e o veste trista… dupa cea cu Alex Cioba.

@Cattus: un edit la titlul topic-ului se poate? wink

se poate, totul se poate pe lumea asta, ce să scriu acolo? că nu vine Tudor? sau ce altceva?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

acum e bine wink

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

ok, deci incepe la 11:00? ca sa stiu daca mai trec si pe la birou inainte…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu mai trece, că pe urmă întîrzii wink

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vektor12 - 26 Ianuarie 2006 04:57 PM

ok, deci incepe la 11:00? ca sa stiu daca mai trec si pe la birou inainte…

eleven hundred hours sharp! office later, please!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

Cred ca ar trebui facut un poll cu cine/cati vin din provincie. Incep sa cred ca o sa fie foarte putini oameni din afara Bucurestiului…

Eu ma gandesc serios sa vin si voiam sa-l cunosc si pe Tudor. Pacat.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

se pare ca nu / venim in schimb noi, cei din bucuresti, iar la vara - daca nu sunt inundatii - ne ducem la tudor, na!  grin

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

Acum serios—o sa vina cineva din provincie ?

Incep sa ma razgandesc…

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ultimele detalii despre intîlnirea de sîmbătă 28 ianuarie, orele 11.00:

- deși e românește să se întîrzie mai mult de 15 min., adesea multi mai mult, eu v-aș ruga, totuși, să fiți acolo între 11.00 și 11.30 (sînt rezonabil, sper), astfel încît să dăm un start la toate, cu toți prezenți, la 11.30; asta înseamnă ca la 11.30 să fie prezentă toată lumea!
- eu și cine dorește voi veni / poate veni și mai devreme; voi fi acolo în jur de 10.30;
- există internet acolo, dar patronul nu știa detalii, el folosește acum Zapp și nu îl mai interesează detaliul ăsta; cine are, să aducă un airport, poate facem o rețea wl
- veniți cu tot ce aveți transportabil, ibuc-uri, pb-uri, hdd externe, dvd recordere etc. cd-uri, dvd-uri, flash drivere… 1-2 prelungitoare n-ar fi rele, puneți-le în tașcă; cabluri usb, fw…
- teme de vorbe: președinte macuser.ro, a fost Alex, s-a retras (poate revine asupra deciziei), cine vrea (eu nu prea, deși am fost propus, vă voi explica de ce, nu că dau înapoi); se justifică o Asociație înregistrată juridic? (nu sînt cheltuieli mari, dar 2-3 persoane vor avea ceva de umblat); sponsori - ar fi prin preajmă? vînzări / reclame pe site ale distribuitorilor Apple - ce, care, cum?
- etc. (ce vă trece prin cap)

- cu patronul Salamandrei am convenit: tăvi „cu de toate”, cu plata împărțită la cei prezenți apoi fiecare plătește cît papă și cît bea; la ultimele întîlniri, a fost cam 20-25 RON/cap, acum va fi, probabil, mai mult; nu e nici o taxă de ocupare a locației, dar luați în calcul 5-10% acolo, ca la orice restaurant (se rotunjește în plus, nu în minus, ce naiba); asta o reglăm la fața locului, nu e nevoie de nici un plan prealabil, dar veniți pregătiți cu circa 30-50 RON / cap (nu sînt prețuri mari, sînt sub medie); dacă vi se pare mai bine, poate plăti fiecare strict cît consumă (mie mi se pare nepractic, dar - mă rog - pot fi și alte păreri).

Semnătură 

4 din 5
4

‹‹ OS X 10.4 pentru PC-uri ?      San Francisco ››