Ca tot veni vorba de preşedinte si de “foncţii”:
Un MUG (pentru cine a deschis Internetul mai târziu: Macintosh User Group) recunoscut de Apple.com, are nevoie de cel puţin trei contacte obligatorii:
- un Presedinte (in prezent e Alex Cioba)
- un Ambasador (cu voia dvs., ultimul pe lista, eu)
- inca o persoana cu o functie la alegere dintre cele specificate de Apple. In cazul nostru este vorba de “Meeting Coordinator” şi aceasta funcţie este îndeplinită de Dacu’ Burebista (care nici macar nu cred că ştie că are o asemenea responsabilitate
)
Având în vedere că noi nu suntem constituiţi sub nici o formă legală, nu avem statut, aceste funcţii sunt pur decorative. Recunosc că singurul care a beneficiat până acum de ceva de pe urma acestei funcţii am fost eu: un cont .Mac gratis pentru care a trebuit să învăţ şi să dau nişte teste elementare de tehnica vânzărilor Apple, şi posibilitatea de a cumpăra cu numai $5 bucata (+$12 transportul din USA) iLife ‘05 şi iWork ‘05.
Aşa că să nu vă închipuiţi că dacă ajungeţi President of the MacUser MUG o să daţi mâna cu Steve, că nu o să se întâmple asta.
Şi apropo: n-am primit nici un răspuns în legătură cu cererea mea pt. materiale promoţionale de la Apple. Ei au un formular pe site special făcut pentru asta, dar menţionează că nu e obligatoriu să trimită ceva.