aoleks - 24 Iunie 2007 11:08 PM
din cate stiu eu e ilegal sa joci jocurile blizzard pe alte serevere decat battle.net, chiar daca acestea au battle.net in nume
. adica nu ai voie sa cauti pe google “gateway editor” ca sa modifici serverele pe care poti intra deci nu fa lucrul acesta!
Hai fii serios. pvpgn e open source si complet legal… scrie asta si pe site-ul lor. La warcraft III e complet diferit ca la World of Warcraft. Jucatorii nu trebuie sa plateasca abonament ca sa joace pe serverul oficial deci blizzard nu are nimic de pierdut. E complet legal sa ai un server de warcraft III sau sa joci pe unul asa ca…
Am deosebita placere de a va invita pe serverul meu de warcraft III Frozen Throne.
Adresa: war.mentol.ro sau warcraft.mentol.ro
Timezone: 2
deschis non-stop
Suntem cam putini dar suntem deabia la inceput. Cei care vor fi alaturi de noi si ne vor ajuta cu promovarea se vor numara printre admini.
Website: in constructie
Cum va puteti conecta?
Aveti nevoie de:
-Warcraft 3 si frozen throne instalate
- un patch cat mai nou 121a
- loaderul pe care il puteti downloada dand un simplu click aici .
- gateway editorul pe care il puteti downloada de aici .
Cum procedati?
- instalati patchul War3TFT_121a_English.exe
- dati extract la loader.exe in directorul in care ati instalat jocul (unde se gaseste Frozen Throne.exe) si dati sa inlocuiasca tot
- intrati in gateway editor si apasati ctrl+a , la servername scrieti orice (asa o sa va apara in lista), hostname: war.mentol.ro , timezone 2 . Dati click pe ok, apoi apasati ctrl+s ca sa salveze in registri.
- intrati in w3l.exe si dati un click pe battlenet
- va faceti cont direct din joc dupa ce v-ati conectat cu un simplu click pe create new account
Distractie placuta si nu uitati sa va aduceti si prietenii… la inceput e cam greu sa gasiti jocuri facute la custom game. Cel mai bine e sa chemati persoanele cu care vreti sa jucati.
planuri de viitor:
- sa fac serverul mai bun
- sa cumpar un domeniu separat
- sa fac un website calumea
- sa il fac mai cunoscut
Va astept.