Warcraft III - eurobattle.net
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.04.07

salut, am si eu o problema….am instalat warcraft 3 reign of chaos, dupa care frozen throne, am aplicat patch-ul 1.21 (ultimul) si cand vreau sa ma conectez la server (stiu ca nu se poate juca decat de pe eurobattle.net) nu il gasesc in lista de servere….singurele servere pe care le am in lista sunt cele blizzard…..cine ma poate ajuta si pe mine? multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

din cate stiu eu e ilegal sa joci jocurile blizzard pe alte serevere decat battle.net, chiar daca acestea au battle.net in nume smile. adica nu ai voie sa cauti pe google “gateway editor” ca sa modifici serverele pe care poti intra deci nu fa lucrul acesta!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.04.07

nu am cautat pe google si nu am gasit un editor…..editor care oricum nu mi-ar fi mers ca mi-ar fi dat cine stie ce greseala stupida ca nu as avea jocul instalat….
mai stie cineva ce nu ar trebui sa fac ? smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.07
aoleks - 24 Iunie 2007 11:08 PM

din cate stiu eu e ilegal sa joci jocurile blizzard pe alte serevere decat battle.net, chiar daca acestea au battle.net in nume smile. adica nu ai voie sa cauti pe google “gateway editor” ca sa modifici serverele pe care poti intra deci nu fa lucrul acesta!

Hai fii serios. pvpgn e open source si complet legal… scrie asta si pe site-ul lor. La warcraft III e complet diferit ca la World of Warcraft. Jucatorii nu trebuie sa plateasca abonament ca sa joace pe serverul oficial deci blizzard nu are nimic de pierdut. E complet legal sa ai un server de warcraft III sau sa joci pe unul asa ca…

Am deosebita placere de a va invita pe serverul meu de warcraft III Frozen Throne.

Adresa: war.mentol.ro sau warcraft.mentol.ro
Timezone: 2
deschis non-stop
Suntem cam putini dar suntem deabia la inceput. Cei care vor fi alaturi de noi si ne vor ajuta cu promovarea se vor numara printre admini.
Website:  in constructie

Cum va puteti conecta?
Aveti nevoie de:
-Warcraft 3 si frozen throne instalate
- un patch cat mai nou 121a
- loaderul pe care il puteti downloada dand un simplu click aici .
- gateway editorul pe care il puteti downloada de aici .

Cum procedati?
- instalati patchul War3TFT_121a_English.exe
- dati extract la loader.exe in directorul in care ati instalat jocul (unde se gaseste Frozen Throne.exe) si dati sa inlocuiasca tot
- intrati in gateway editor si apasati ctrl+a , la servername scrieti orice (asa o sa va apara in lista), hostname: war.mentol.ro , timezone 2 . Dati click pe ok, apoi apasati ctrl+s ca sa salveze in registri.
- intrati in w3l.exe si dati un click pe battlenet
- va faceti cont direct din joc dupa ce v-ati conectat cu un simplu click pe create new account

Distractie placuta si nu uitati sa va aduceti si prietenii… la inceput e cam greu sa gasiti jocuri facute la custom game. Cel mai bine e sa chemati persoanele cu care vreti sa jucati.

planuri de viitor:
- sa fac serverul mai bun
- sa cumpar un domeniu separat
- sa fac un website calumea
- sa il fac mai cunoscut

Va astept.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cam multe .exe-uri pt un sistem de operare ce nu beneficiaza de binefacerile executabilelor. ca sa zic asa.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

ghostt-ule, ti-am sters celalalt topic care dubla ce ai scris deja aici.
In rest: vezi ce spune mediaconvertor…

‹‹ 2 jocuri gratuite pentru mac      Soccer??? ››