Nu pot rearanja piesele pe ipod
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Am un shuffle 2G si problema asta de scurt timp. Ideea e ca daca am copiat niste piese pe ipod nu pot muta nici una mai sus sau mai jos. La inceput nu aveam problema asta; sper sa nu fie un fel de “pana prostului” in sensul ca am uitat sa bifez vreo optiune evidenta, dar nu am gasit asa ceva oricat am butonat. Parca toata tarasenia a inceput dupa ce am inceput sa folosesc ipod-ul alternativ pe mac si pc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

cum vrei sa le aranjezi? din cate stiu eu, shuffle ti le… “șuflează” in mod standard. poti insa pe itunes sa faci playlists (poti pe shuffle?) unde pui tu piesele in ordinea pe care o vrei.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Leto - 25 Iunie 2007 12:17 AM

Am un shuffle 2G si problema asta de scurt timp. Ideea e ca daca am copiat niste piese pe ipod nu pot muta nici una mai sus sau mai jos. La inceput nu aveam problema asta; sper sa nu fie un fel de “pana prostului” in sensul ca am uitat sa bifez vreo optiune evidenta, dar nu am gasit asa ceva oricat am butonat. Parca toata tarasenia a inceput dupa ce am inceput sa folosesc ipod-ul alternativ pe mac si pc.

Există o setare în ITunes ptr shuffle, ia vezi ce zice acolo.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Am reusit numa prin redenumirea pieselor astfel incat sa le oblig sa vina in ordinea dorita.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO
Macuser din: 11.10.05

Muta aranjarea trackurilor de la numele artistului/numele albumului/x/y/z, de unde o fi, la pozitie, adica cea mai din stanga coloana. Daca nu intelegi ce am vrut sa zic, voi face un filmulet dar asta nu o voi putea face decat de vineri incolo, cand ma voi intoarce in Bucuresti.

Ah, si daca cumva in iTunes am apasat in lista cu melodiile de pe iPod pe shuffle, vezi ca nu ti le mai pune inapoi in ordinea in care erau, ci le lasa asa shuffleuite. Si pe Shuffle-urile G2 nu poti face playlisturi, dar poti drag-a pe el playlisturi.

[ Modificat: 04 Iulie 2007 03:37 AM de iBAM ]
 Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.07.07

Le poti reordona cum vrei daca le vizualizezi dupa numarul de ordine (clic pe prima coloana). Una dintre versiunile mai noi de iTunes muta ordonarea playlist-ului automat dupa album, cred… Trebuie doar sa o muti inapoi. Am avut aceeasi problema cu un shuffle 1g. Bafta

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Eu i-am dat un restore la ipod, a functionat si l-am lasat asa smile
O sa experimentez si solutiile voastre. Thanx.