Camino 1.5
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Eu folosesc Camino pe mac. Însă, odată cu trecerea la versiunea 1.5 nu-mi mai merge absolut deloc Camino Session.

Caut acum un înlocuitor (ca să nu fiu nevoit sa merg înapoi la 1.3 sau 1.4) pentru plugin-ul ăsta care-mi salva sesiunile cu taburi și le restaura, chiar dacă închideam forțat sau browser-ul crash-uia.

Probabil că nu toți folosiți Safari și am zis că nu strică să arunc o întrebare aici.
Folosește careva chestia asta cu salvarea sesiunii/tab-urilor? Nativ văd că nu merge deloc :( nici pe Safari, nici pe FF, nici pe Camino…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Camino 1.5 stie sa salveze sesiunea automat fara nici un plugin. Vezi in setari. wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Sau Safari cu SAFT

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.05.07

La mine FireFox salvează fără probleme. Foarte rar s-au întâmplat crashuri după care sa uite ce aveam deschis.
@Tiz: Mulțam de pont, voi încerca. Asta e singurul lucru ce nu-mi place la Safari, că nu reține taburile și nu are Undo Close Tab

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Mama lui, am să văd… Faza e că l-am dat de tot jos azi - dezinstalat - (deşteptul de mine a exportat bookmark-urile cu export - trebuia să le iau mai bine din program) şi nu-mi vede o parte din ele - deşi sunt acolo, sunt salvate.

Iar cu salvarea taburilor… Am creat mai multe taburi, adrese diferite (n-are relevanţă asta), am dat să închid programul, m-a întrebat dacă vreau să-l închid (e normal să facă asta).. i-am zis că da. Iar când l-am deshis din nou… pauză. Parcă deschideam Camino pentru prima dată!

La fel şi cu Firefox, l-am actualizat tot azi (mie mi se pare mai lent decât Camino şi de asta nu-l folosesc) şi la fel, nu salvează nimic. În fine, o să-i dau eu de capăt cumva. Camino Session nu mai funcţionează. Dar dacă la voi merge nativ, nu înţeleg de ce n-ar merge şi la mine. Că tot mac e grin

Dacă era Windoz mai avea o scuză...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.05.07

Supid question, but.. presupun că nu ai uitat să setezi show my windows and tabs from last time, în firefox
Cât despre Safari… tocmai am instalat forgetmenot (este free) și până acum merge. Singurul dezavantaj față de firefox este că după undo close tab nu mai pot face “back”. Adică ține minte doar ultima pagină, în timp ce firefox, după undo close tab are și toată istoria paginii.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Da, mi se mai întâmplă să fiu cu capu-n nori. Acum am văzut și opțiunea din Camino.
Cred că m-am grăbit să postez aici. Scuze pentru timpul pierdut citirii unui post ca ăsta.

Data viitoare voi fi mai atent.
Mulțumesc tuturor care și-au dat interesul.

‹‹ librarie software      p2p ››