Tv Out la PowerBookG4
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.05.07

Am un powerbook G4, 1,5 GHz, 15” wide, si am descoperit ca are mufa de TVOut. Am facut rost de cablu (de la un PC) si l-am conectat la TV, dar, spre disperarea mea, nu merge decat grayscale (alb-negru) si oricat am incercat din setari nu am reusit sa-i dau culoare. Gresesc eu cu ceva sau imi trebuie un alt tip ca cablu?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu cablu de PC. E un device clasic de mac. Telefon la iStyle sau noumax. Ei au ce-ti trebuie - si ai sa vezi impecabil!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Powerbook ar mufa standard S-Video -> mie imi mergea un convertor standard (adica nu de mac) - S-Video-SCART.

dar e un spil.

cablul ala S-Video trebuie sa fie mufat pe un televizor care stie S-Video in Scart.
Altfel se vede alb negru.

Sony stie astfel de setare, Samsung nu stie (in ambele cazuri vorbesc de TV-uri de 4-5 ani vechime clasice).

La Sony cand iterezi prin sursele AV e una care are Scart si ulterior S-Scart sau asa ceva (ambele corespunzand pe acelasi port fizic din televizor).
Cand pui pe Scart cu S-Video merge.

Bafta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Eu folosesc un cablu cu SVideo in capatul din PC si doua RCA-uri (video/audio) in capatul care intra intr-un adaptor RCA/SVideo la SCART si adaptorul in TV. Setezi formatul (PAL-B) si gata! Aceeasi problema am avut-o si eu cand incercam sa mufez SVideo in adaptorul SCART. CU RCA-uri in SCART meerge perfect.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu mi-am facut singur cablul jucandu-ma cu un cablu clasic de SVideo-RCA si un pistol de lipit.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

@huk: arata grozav - de unde ai luat condensatorul? (parca era nevoie de un condensator si banuiesc ca el sta in scotch-ul albastru)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

lol LOL nu e nici un condensator, e lipitura de maestru… LOL

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.05.07

Multumesc frumos pentru ajutor, urmeaza sa mai fac si alte teste pe alte televizoare, si daca nu merge nicicum imi cumpar un adaptor de la noumax.

‹‹ AJUTOR      SuperDrive Firmware Update v2.1 ››