Am un powerbook G4, 1,5 GHz, 15” wide, si am descoperit ca are mufa de TVOut. Am facut rost de cablu (de la un PC) si l-am conectat la TV, dar, spre disperarea mea, nu merge decat grayscale (alb-negru) si oricat am incercat din setari nu am reusit sa-i dau culoare. Gresesc eu cu ceva sau imi trebuie un alt tip ca cablu?
Powerbook ar mufa standard S-Video -> mie imi mergea un convertor standard (adica nu de mac) - S-Video-SCART.
dar e un spil.
cablul ala S-Video trebuie sa fie mufat pe un televizor care stie S-Video in Scart.
Altfel se vede alb negru.
Sony stie astfel de setare, Samsung nu stie (in ambele cazuri vorbesc de TV-uri de 4-5 ani vechime clasice).
La Sony cand iterezi prin sursele AV e una care are Scart si ulterior S-Scart sau asa ceva (ambele corespunzand pe acelasi port fizic din televizor).
Cand pui pe Scart cu S-Video merge.
Eu folosesc un cablu cu SVideo in capatul din PC si doua RCA-uri (video/audio) in capatul care intra intr-un adaptor RCA/SVideo la SCART si adaptorul in TV. Setezi formatul (PAL-B) si gata! Aceeasi problema am avut-o si eu cand incercam sa mufez SVideo in adaptorul SCART. CU RCA-uri in SCART meerge perfect.