bug automator…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

am gasit si eu un bug cu automatorul…dupa ce am pus 10.4.3 combo…

am facut un workflow de genul: tell app-quit (o aplicatie oarecare) / get specified finder items (preferintele aplicatiei) / move to trash / launch app (aceeasi aplicatie oarecare)  ideea este ca aceasta automatizare sa inchida daca este deschisa app, sa ii arunce prefs si apoi sa o deschida.

ce imi face mie. exemplu, daca dau click dreapta pe desktop sa imi faca automatizarea si am fisiere pe desktop, imi arunca tot ceea ce am pe desktop + fisierul care voiam eu in trash, desi eu am specificat ce fisier sa arunce, el arunca tot ce gaseste de acolo de unde fac automatizarea + fisierul specificat.

precizez ca nu este nimic acolo de gen get SELECTED files…doar specified ceea ce nu ar trebui sa ia altceva chiar daca eu selectez ceva in momentul ala…

inainte de update mergea fara probleme, puteam chiar sa si selectez un fisier/folder spre exemplu si asta nu il arunca la gunoi impreuna cu ceea ce voiam eu, acum da.

precizez ca lucrurile astea nu se intampla atunci cand incerc direct din automator, arunca ceea ce trebuie. doar cand folosesc shortcut-ul sau ce-o fi el prin click dreapta-automator…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szhoul - 10 Ianuarie 2006 06:28 PM

am gasit si eu un bug cu automatorul…dupa ce am pus 10.4.3 combo…

am facut un workflow de genul: tell app-quit (o aplicatie oarecare) / get specified finder items (preferintele aplicatiei) / move to trash / launch app (aceeasi aplicatie oarecare)  ideea este ca aceasta automatizare sa inchida daca este deschisa app, sa ii arunce prefs si apoi sa o deschida.

ce imi face mie. exemplu, daca dau click dreapta pe desktop sa imi faca automatizarea si am fisiere pe desktop, imi arunca tot ceea ce am pe desktop + fisierul care voiam eu in trash, desi eu am specificat ce fisier sa arunce, el arunca tot ce gaseste de acolo de unde fac automatizarea + fisierul specificat.[...]/quote]

Repet ceea ce am mai scris aici: trimite un raport la Bug Reporter… chiar le citesc și le triază...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

mersi de idee, le-am scris.

‹‹ Estimate Burn Folder Size      Mac OS pe PSP ››