Dar nu numai la Catavencu sau nu Catavencu exclusiv.
O sa postez in doua-trei zile conditiile.
Ce trebuie sa stie catindatul?
QuarkXPress, Photoshop, Illustrator, Freehand.
Ce sa faca? Sa piarda timpul cind vrea clientul, si anume sa-i ajute pe cei care lucreaza reviste. Sau sa lucreze acele reviste. Oricum, sa stea si la Catavencu si la tot felul de chestiutze.
Quark Express stiu foarte bine am facut in jur de 500 de nr de ziar in dansul iar Photoshop-ul mai foloseam in afara de pregatirea pozelor pentru ziar si la cateva decupaciuni, modificare de culori, trucaje. Ce zici ma iei in considerare Un PM daca nu cer prea mult desigur.Multumiri anticipate.
de ce quark si nu sau indesign !?
se poate remacheta, nu trebuie sa constrangeti aria de angajare
eu caut un loc de munca pentru dtp in buc sau pl.
Sint doua probleme: machetatorii ceilalti folosesc in proportie de 90% Quark.
2. Aici se lucreaza in foc continuu. Cind sa remachetezi?
3. InDesign, pe cît e de bun cînd lucreaza în româneste, pe atît de dezastruos e dacă foloseşte fonte remapate (cum sînt toate cele 600-700 de la Caţavencu). Asta ar însemna remaparea OTF a cel puţin 200 de fonturi,
700 de fonturi intr-un ziar??? damn… eu fac reviste, lucrez cu agentii de publiciate si de pr de 9 ani de zile si nu cred ca am folosit atatea fonturi in tot acest timp!!! dar nu pot sa cred asa ceva… undeva pute!
evident… dar eu citesc constant catza de cativa ani buni… si nu am remarcat schimbari de fonturi prea des… banuiesc ca se refera la TOATE publicatiile “casei”... DAR… si asa mi se pare aberant!!!
de ce quark si nu sau indesign !?
se poate remacheta, nu trebuie sa constrangeti aria de angajare
eu caut un loc de munca pentru dtp in buc sau pl.
Sint doua probleme: machetatorii ceilalti folosesc in proportie de 90% Quark.
2. Aici se lucreaza in foc continuu. Cind sa remachetezi?
3. InDesign, pe cît e de bun cînd lucreaza în româneste, pe atît de dezastruos e dacă foloseşte fonte remapate (cum sînt toate cele 600-700 de la Caţavencu). Asta ar însemna remaparea OTF a cel puţin 200 de fonturi,
oricum eu nu am lucrat pana acum la ziar . deci banuiesc ca este un pic diferit.
acum am inteles treaba cu quark. cu fonturile nu ar fi o pb.
intr-un week le-as face pe toate. doar trebuie sa plimb de colo colo niste coduri.
problema este ca am renuntat la serv. actual dtp+art director si caut ceva in bucuresti
lucrez bine in photoshop+indesign si cred ca mediu in illustrator, am facut trecerea din corel. am si imaginatie si caut o firma cu oameni de succes.
din pasiune am mai facut animatie cu after effects.
singura mea mare problema este ca experienta in jobul actual este doar de un an !!!!
inainte am lucrat ca programator.
daca mai stiti vreun pont astept pm.