1 din 2
1
PROBLEME CU MACBOOK PRO, parola!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.06.07

Salut e pt prima oara cand postez aici si sper sa primesc ajutor!
Am achizitionat de la un prieten un macbook pro (sincer nu stiu de unde il are) ce pot spune despre el e ca am laptopu si incarcatoru.
Laptopu e parolat si nu stiu cum sa il formatez sau sa reinstalez sistemu de operare.

1- Ce versiune de sistem imi trebuie?
2- Cum procedez (ca am mai downloadat de pe torrentzi “MacOs X 10.4 Tiger bootable cd1.iso” dar cand tzin apasat tasta C nu se intampla nimic isi continua drumul pana la User si Parola)

PLEASE NEEEDDDD HELP!

[ Modificat: 28 Iunie 2007 05:25 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

in primul rand, fa rost de niste dvd-uri calumea de instalare (suna un prieten sau intreaba publicul). dupa aceea, bootezi de pe dvd si inainte sa incepi cu instalarea, ai sus un meniu cu utilitare. alegi acolo primul (password recovery sau asa ceva) si schimbi parola. dupa aceea dai un restart (nu de la buton, din meniu) si gata wink!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

ok dar de unde iau un dvd, nu stiu potzi sa ma ajutzi si pe mine azi am stat 7 ore numai ca sa caut si am incercat vreo 60 de variante si cd si dvd deci am scris peste 50 de cd/dvd-uri azi dar nik….

ajuta-ma si pe mine te rog mult….daca am cum te recompensez….momentan nu dispun de banii ca sa merg la un service….ca, cred ca era mult mai simplu….daca e vb pe messenger nu stiu am nevoie de ajutor…e singurul meu calculator si acuma stau la cineva vreo 2 zile pana il fac ca sa pot sa ma folosesc de calculatorul lui. Te rog mult, o adressa ceva de torrent pls!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ia’n ce zice nenea wiki:
http://www.macuser.ro/index.php/wiki/Ajutor-Macuri_parolate_sau_fara_discuri_sistem/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ok am citit, dar care e Sistemu pt Mac-ul meu? intrebare intrebatoare….

Precizez:  Macbook Pro 15”
          2.13 Intel Core 2 Duo
          1g Ram
          128 Video
          120G Hard

Oare cum so numii sistemu?...

pls need help

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

sistemul adica sistemul de operare. poti sa pui os x pe el (orice versiune) insa ca tot omul normal pui si tu tiger (10.4). e ca si cum ai putea pune toate windowsurile pe el dar pui vista in loc de 98. ultima versiune bla bla bla…

insa hai sa-ti zic eu un lucru: daca mergi la un service si le spui ca nu mai stii parola sau ceva, cred ca iti dau ei un dvd pentru 5 minute ca sa schimbi parola si nu te taxeaza. cel putin, aici nu m-ar taxa pentru asa ceva.

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

imi recomanzi te rog un serivice unde nu e lume zgarcita? :D… si daca potzi sa imi dai si un reper pe unde e ar fii perfect. Multzumesc anticipat :D !

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

http://www.istyle.ro…ei cred ca te-ar ajuta ..

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

1. spune-ne si noua din ce oras esti ca nu suntem mame omizi :D
2. te ajuta restul, eu nu sunt din romania
3. vezi 1 si 2

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

dap…what a nob i am….sunt din Bucharest…! am auzit de istyle…o sa incer maine sa dau o tura pe acolo, o sa va zic ce am facut! Pana atunci Downloadez de pe Torrent “Mac OS X 10.4.3 Retail DVD”...sper sa reusesc sa schimb parola… Multzumesc pt ce atzi facut pt mine pana acuma….TARE FORUMU :D

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

moamaa..ce tare e thread-ul asta. se anunta luuung! plus ca se cam termina cu examenele, intra buretzel la liceu si-si ia si el un mac si iar vom avea show!! clar, tare forumu’.... smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

10.4.3 e doar de Power PC
Completeaza-ti in profilul de user din ce oras esti
nu iti va merge decat imaginea de DVD de la modelul tau de mac

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
aoleks - 27 Iunie 2007 04:12 AM

sistemul adica sistemul de operare. poti sa pui os x pe el (orice versiune) insa ca tot omul normal pui si tu tiger (10.4). e ca si cum ai putea pune toate windowsurile pe el dar pui vista in loc de 98. ultima versiune bla bla bla…

insa hai sa-ti zic eu un lucru: daca mergi la un service si le spui ca nu mai stii parola sau ceva, cred ca iti dau ei un dvd pentru 5 minute ca sa schimbi parola si nu te taxeaza. cel putin, aici nu m-ar taxa pentru asa ceva.

Nu se poate pune DECÎT Tiger. Si Tiger peste 10.4.6, ca e Core 2 Duo. (Cred)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Bre, e omu’ la mine si avem probleme: Am Tiger 10.4.3 Retail Original si nu vrea sa buteze. am incercat si cu altele si tot nu vrea sa buteze macar. Intra direct in sistem si cere parola pe care, evident, n-o stie. Sugestii?

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
mediaconvertor - 27 Iunie 2007 02:02 PM

moamaa..ce tare e thread-ul asta. se anunta luuung! plus ca se cam termina cu examenele, intra buretzel la liceu si-si ia si el un mac si iar vom avea show!! clar, tare forumu’.... smile

mediaconvertor,de mult nu am mai ras asa…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
aoleks - 27 Iunie 2007 04:12 AM

sistemul adica sistemul de operare. poti sa pui os x pe el (orice versiune) insa ca tot omul normal pui si tu tiger (10.4). e ca si cum ai putea pune toate windowsurile pe el dar pui vista in loc de 98. ultima versiune bla bla bla….

cum adică poți pune orice versiune de OSX pe el? e un intel omule, și Tiger e singurul OSX pt. intel ce a fost făcut public (dacă nu pui la socoteală și Rhapsody DP 2).

P.S. Și scuzați nelămurirea, dar cum poți cumpăra un MBP fără DVD-urile originale? Și de ce nu-ți spune persoana de la care l-ai cumpărat parola?

[ Modificat: 27 Iunie 2007 04:28 PM de ovis ]

1 din 2
1

‹‹ Mac nu booteaza      Schimbare WORKGROUP Mac ››