... Si se pare ca Mr. Jobs a spus ca se poate instala windows pe noile produse.
Asta reiese din podcast-ul “Lab Rats, ep.11.1 Macworld Expo 2006”.
Daca n’am fost atent, trageti-ma de urechi.
I found a PowerBook G4 demoing iWork, a 1.whatever GHz model and booted up iPhoto after asking them (the trick was they were nice and I am not). It’s slower, which is not the same thing as slow, but iPhoto 06 on a G4 is noticeably slower than an Intel machine. It reminded me of iPhoto 05.
Eu raman la aceeasi parere care am avut-o… sunt de acord cu Steve Jobs care zicea “hurry up and get in line to order one”
This source claims that the Steve Jobs keynote that was delivered was not the actual keynote originally planned. (...) Instead, the claim is that “some very, very cool stuff” was eliminated because of supply issues.
Mai vrea cineva keynote-ul? L-am luat acum de pe Mac TKA, se vede brici: H.264, 480x272, AAC stereo, 24 fps, 246,5 MB
Pentru ca cine nu are cont acolo nu se mai poate inregistra, pun aici torentul; in principiu ar trebui sa poata oricine sa-l foloseasca. (I-am schimbat numele arhivei, sa nu aiba Tudor probleme)
PS Tot acolo a fost si iLife 06 !!! Dar l-au scos moderatorii, au o regula ca nu permit soft Apple recent: au fost dati in judecata…
PPS iLife 06 pe mininova!
Alta idiotenie pe care nu pot s-o inteleg. De ce noile MacBook Pro scriu DVD doar 4x single-layer, si nu 8x dual layer, asa cum fac PowerBook-urile? Nu puteau sa faca lucrurile cum trebuie pana la capat?
Alta idiotenie pe care nu pot s-o inteleg. De ce noile MacBook Pro scriu DVD doar 4x single-layer, si nu 8x dual layer, asa cum fac PowerBook-urile? Nu puteau sa faca lucrurile cum trebuie pana la capat?
HardMac.com semnaleaza faptul ca Apple a organizat la Paris o prezentare a noilor computere cu Intel. Dupa spusele lor, inca nu se cunoaste durata de viata a bateriilor din MacBook-uri pentru ca laptopurile disponibile acum sunt prototipuri, nu variante finale. Mai tarziu se va sti ce si cum.
Si inca o chestie: Apple a justificat absenta unui port Firewire 800 prin faptul ca Intel nu are suport pentru asa ceva. Nasol. Oare ce limitari o sa mai impuna cei de la Intel mai incolo?
Apple a justificat absenta unui port Firewire 800 prin faptul ca Intel nu are suport pentru asa ceva.
Din punctul meu de vedere e obligatoriu ca Intelu’ sa suporte FW 800. Nu vad cum s-ar putea scoate un Power Mac pe Intel cu FSB-ul mai mic, 32 in loc de 64 biti, si fara FW 800 !!!
ilife 06 e pe DVD DL? Ca dmg-ul pare a avea 6GB.
In system requirements la ilife scrie “DVD drive for installation”. WTF? si restul fara DL?
Cei fara Dual Layer il tin pe HDD.
iLife 06 e tare. Mai ales iPhoto. Merge traznet. La 16000+ poze am observat cam 30% viteza de lucru in iPhoto. M-am jucat un pic cu iWeb si e chiar misto si usor de utilizat. iWork e si el frumos. Trebuie sa incercati si voi demo-ul.