4 din 10
4
COMENTARII PE MARGINEA KEYNOTE-ULUI LUI STEVE JOBS - AICI !!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 11 Ianuarie 2006 05:55 AM

Daca laptopul e de 3 ori mai rapid asa cum sustin ei, atunci oricum Photoshop ar rula mai bine pe Macbook decat pe un Powerbook, chiar si cu emulare.

Pai asta e… ca io aduca paine acasa ca lucrez cu grafice si alea iar astea sunt de kkt. Adica am mai vazut de astea trase de par, dar asa vezi rar de tot. Nici nu vreau sa intreb ce e programu de benchmark, memory bandwith, sau modo??? wtf?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

MacBook-ul nu vine cu modem, cam urata mutarea asta ! Si numele este totusi “Pro”
Later edit: wireless-u rulz!

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Administrator
methodine - 11 Ianuarie 2006 06:07 AM

MacBook-ul nu vine cu modem, cam urata mutarea asta ! Si numele este totusi “Pro”

Cand toate orasele vor fi in curang google wifi, si chiar pe site scrie de hotelurile cu wifi,  modemurile sunt old school. Oare?
Si unde sunt card readerele universale, daca tot esti pro si te joci cu Aperture?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bai, merge ca un cur Keynote-ul asta… Macar vad ca e mai mare, are 480x270: asa mai merge.
Chestia e ca nu cred ca are vreun rost sa m-apuc de recordat cu Snapzu, ca e plin de macro-blocuri, pierde sunetul etc. Io mai incerc, da’ parca vad ca tot de pe Mac TKA or friends il iau maine.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Sa ne zici si noua de unde-l iei… dar ce conexiune ai tu?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai ar trebui sa fie aia de 1,5 megi de la astral, sau upc, cum mama lor le-o mai zice. Chestia e ca eu am impresia ca e tare instabila conexiunea, uneori merge brici, alteori se taraste ca naiba. Acum insa merge bine (150 - 180 KB/sec), ca mi-am luat updateul la QuickTime… Opaaaa: e un update si la iTunes!

Sigur ca zic cum am ceva!

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator

One More Thing (he, he):

Bai, mi-a placut la nebunie chestia de asta seara! Cum a zis cineva, a fost Craciunul din nou si ne-am comportat exact ca niste copii bucurosi ca pot sa vada printr-o crapatura cum Mos Craciun le pune darurile (pastrand proportiile…). Super!!!

Buna miscarea Tudor, cu trecerea pe MacRumors.
Multumim !!!

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce naiba a facut Jobs cu noi, de ne comportam astfel?? LOL E de vina Reality Distortion Field-ul ala al lui… damn it…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

mda…la fel si la tokyo, mai scump cu 8000 de Yeni.

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator

ufff… era sa-mi plezneasca un vas cerebral cand am vazut itunes 6.2!! Adware?? WTF? Si apoi am vazut butonul ce ascunde MiniStore. uff…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator

a iesit si 10.4.4 la sectiunea de download.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Administrator

I-am dat drumul la Snapz! Tineti-mi pumnii, sa nu se bage chinezoii sa ocupe banda… smile

E doar 320x180, dar se vede binisor; macar sa nu se opinteasca !

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

bravooooo smile)

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

4 din 10
4

‹‹ San Francisco      Mac Intel ››