Nu stiu exact pt ce Mac-uri insa la mine mi-a aparut acum.
“The SuperDrive Update improves readability of certain CD media. The updater application will be installed in the /Applications/Utilities folder. Please follow the instructions in the updater application to complete the update process.”
Nu stiu exact pt ce Mac-uri insa la mine mi-a aparut acum.
“The SuperDrive Update improves readability of certain CD media. The updater application will be installed in the /Applications/Utilities folder. Please follow the instructions in the updater application to complete the update process.”
E pt unele tipuri de mac, dacă SU ți-a zis că trebuie pus, atunci pune-l.
Cum fac undo la acest software update?
L-am instalat si acuma nu merge drive-ul…
In plus imi apare de vreo 3 ori la installed updates
Nu poți face undo la firmware update și nici la acel update professional nu e ușor, doar prin ștergerea și reinstalarea aplicațiilor.
Firmware update nu scrie pe disc, ci pe chipul respectivului periferic ori component, de aia, dacă e firmware update de procesor, e belea mare dacă se oprește curentul în timpul operațiunii.
Faptul că nu-ți mai merge unitatea optică după acel update e ciudat, totul a decurs OK? Ți-a dat mesajul optimist la final că totul e OK?
Da, am dat la update, a facut, a intrat iara si cand sa verific daca merge m-am lovit de problema.
Ce solutie am acuma, ca nu mai stiu ce sa fac, si ma enervez aici de numa…
Da, am dat la update, a facut, a intrat iara si cand sa verific daca merge m-am lovit de problema.
Ce solutie am acuma, ca nu mai stiu ce sa fac, si ma enervez aici de numa…
Înțeleg că problema e legată de unitatea optică. Păi acel superdrive firmware update trebuia să rezolve, nu să strice! Este o situație rară, înseamnă că acel firmware update nu numai că nu-ți era necesar, dar face chiar rău dacă-l pui.
Nu știu, poate fi nasol, vezi ce zice Apple. Bagă-le depeșă.
O sa ma duc maine la un reseller cu notebook-ul ca alta solutie nu vad, pentru ca nu-l mai recunoaste deloc.
Eu stiu ca are garantie, dar nu stiu exact care e (daca are vreo hartie ceva).
L-am cumparat din America… Sper ca-l repara astia aici in Germania, nu?
Am fost azi la un reseller ( http://www.simplymac.de ) de langa mine, la 2 pasi de unde stau, cu laptop-ul si garantia si le-am explicat care e situatia.
L-am lasat acolo sa se uite mai bine, desi era clar ca trebuie inlocuit superdrive-ul. Le-am zis sa nu faca nimic fara sa ma sune pentru ca imi trebuie peste week-end.
Peste 2 ore m-au sunat si mi-au zis ca trebuie inlocuit si ca intra in garantie. Ei zic ca trebuie sa-l trimita la inlocuit si ca dureaza pana a 2-a zi. L-am luat inapoi si le-am zis ca-l aduc luni sa-l pot avea marti inapoi.
Au fost tare amabili, inca ziceau ca au mai avut probleme cu astfel de update-uri.
Sper ca totul va decurge bine si de acum inainte.
Am fost azi la un reseller ( http://www.simplymac.de ) de langa mine, la 2 pasi de unde stau, cu laptop-ul si garantia si le-am explicat care e situatia.
L-am lasat acolo sa se uite mai bine, desi era clar ca trebuie inlocuit superdrive-ul. Le-am zis sa nu faca nimic fara sa ma sune pentru ca imi trebuie peste week-end.
Peste 2 ore m-au sunat si mi-au zis ca trebuie inlocuit si ca intra in garantie. Ei zic ca trebuie sa-l trimita la inlocuit si ca dureaza pana a 2-a zi. L-am luat inapoi si le-am zis ca-l aduc luni sa-l pot avea marti inapoi.
Au fost tare amabili, inca ziceau ca au mai avut probleme cu astfel de update-uri.
Sper ca totul va decurge bine si de acum inainte.
Adică update-u ăsta a stricat superdrive-u?! Frumos! Eu zic să intri pe ceva feedback la Apple și să le dai peste nas.