Linux și Microsoft
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Se mișcă lumea…

Fișiere atașate
LL_ Is Linux Splitting into Two Factions.pdf  (Dimensiune Fişier 135 - Downloads: 243)
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mda…am fost placut impresionat cand am pus mana pe acest linspire. daca nu ma insel, initial s-a numit Lindows dar cica s-au incordat putin cei de la microshit si si-au schimbat numele. cred ca inca am pe undeva versiunea 5.0. era f eye-candy fata de alte distributii linux, la vremea respectiva. si f usor de folosit. insa avea o problema: era pe bani!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 28 Iunie 2007 02:00 PM

mda…am fost placut impresionat cand am pus mana pe acest linspire. daca nu ma insel, initial s-a numit Lindows dar cica s-au incordat putin cei de la microshit si si-au schimbat numele. cred ca inca am pe undeva versiunea 5.0. era f eye-candy fata de alte distributii linux, la vremea respectiva. si f usor de folosit. insa avea o problema: era pe bani!

Acum mai bine de un an, prin toamna lui 2005, Linspire a și avut un emisar european care săpa să vadă ce și cum prin Europa, dup-aia au trecut la versiunea free… Am băut și eu cu el o cafea-două prin centrul bucureștilor, a plătit el.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…