Error MB C2D
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/PH
Macuser din: 08.04.06

De vreo doua zile macbook-ul meu in iTunes la un moment dat imi “sare” (ca un disc de pickup care ajunge la sfarsit si reia piesa, bine,exagerez, doar pt o secunda doua). I-am tras un Apple Hardware Test. Am gasit urmatoarea eroare: 4SNS/ 1 /40000000:TB0T
Ma depaseste complet!!! Vreo idee ceva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Alte simptome mai ai? Face la orice piesa?
Incearca un search in Google si in situl Apple cu eroarea aia.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ai ascultat piesa si cu QuickTime? Daca e bulit fisierul?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

A facut de doua ori pana acum, la piese diferite. Alt simptom nu, cel putin nu pana acum… Toate updaturile la zi, verificat/reparat permisii. O sa caut pe google…

Eroarea a aparut in Apple Hardware Test, ma gandesc ca nu are a face cu fisierul…

[ Modificat: 29 Iunie 2007 04:40 AM de tzun ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ei, pai daca doar la doua piese, mai degraba ele sunt bulite. Vezi ce-a zis iaru, sau deschide piesele cu un editor (Audacity, Amadeus etc.) si verifica.

Doar de la asta ti-a venit ideea sa dai un Hardware Test? E bine, esti grijuliu!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Eroare la AHT -> Meri’ la garanție cu el și arată-le eroarea. AHT nu trebuie să returneze nici o eroare la un calculator care nu are nici un defect.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Problema e ca macbook-ul mi-a fost cumparat de o cunostinta de pe apple.store din Germania anul trecut, si persoana vine rar in tara. Sa vad cum se comporta pe viitor. Tin minte ca atunci cand a venit macul i-am facut un AHT de curiozitate si nu mi-a afisat nici o eroare. Fisierele audio nu sunt corupte.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa intelegem ca cele doua fisiere bulite SE AUD bine cu alte playere…
(nota mea: ma cam oftic cind un om aflat la ananghie nu raspunde la ce-l intreb. Una e “Nu sint corupte”, alta e “Celelalte playere le cinta fara erori!”)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Sa-mi fie cu iertare domnu’ Iaru. Am ascultata din nou aceleasi fisiere si cu iTunes si Audion iar problema nu a mai aparut . De aici am tras concluzia ca fisierele nu sunt corupte si am crezut ca e o problema hardware si am facut testul AHT.