2 din 2
2
cum pot salva un film?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu nu am particularizat…m-am referit in general…multe siteuri nu permit download-ul fisierelor video. in cazul de fata, mie-mi merge f bine. NU am safari 3

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 02 Iulie 2007 03:12 PM

eu nu am particularizat…m-am referit in general…multe siteuri nu permit download-ul fisierelor video. in cazul de fata, mie-mi merge f bine. NU am safari 3

Păi da, cu șmecheria respectivă, fără aia nu merge… Filmulețul e tare simpatic și mi-a revenit gustul pt filmele de animație serioase. Se pare că acest gen e pe cale de dispariție sau, mă rog, pe cale de supraviețuire la limită. Cei mai cărunți, ca mine, își amintesc, desigur, de acele capodopere cehești, poloneze etc. din copilărie, unde regizorii și scenariștii căutare scăpare din concretul politic imbecilizant al acelor ani. Atunci era cenzură politică, acuma e cenzură financiară. La naiba… chiar la naiba…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Cattus Thraex - 02 Iulie 2007 07:20 PM
mediaconvertor - 02 Iulie 2007 03:12 PM

Păi da, cu șmecheria respectivă, fără aia nu merge… Filmulețul e tare simpatic și mi-a revenit gustul pt filmele de animație serioase. Se pare că acest gen e pe cale de dispariție sau, mă rog, pe cale de supraviețuire la limită. Cei mai cărunți, ca mine, își amintesc, desigur, de acele capodopere cehești, poloneze etc. din copilărie, unde regizorii și scenariștii căutare scăpare din concretul politic imbecilizant al acelor ani. Atunci era cenzură politică, acuma e cenzură financiară. La naiba… chiar la naiba…

da, de curand am facut rost de o antologie excelenta de animatii de scurt metraj poloneze, asta e. Ca sa nu mai vorbim de Svankmajer…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cauta si tu un ftp si share-uiestele cu noi wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.12.08

salut. copiez filme de pe torente. nu reusesc sa deschid fisierele copiate cu niciun program. fisierele sunt de genul .001 - .025. ce imi sugerati sa incerc?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Alea sunt arhive rar. Vezi Stuffit Expander sau UnRarX.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Sau cumpără filmele de la magazin - alea merg sigur.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

SimplyRAR. Sigur, e preferabil să tragi decît să cumperi, deşi legal e invers. Hai să facem pace pînă pe 5 ianuarie! Dacă şi firmele dau gratis de Crăciun…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
AndreiX - 27 Decembrie 2008 05:01 AM

salut. copiez filme de pe torente. nu reusesc sa deschid fisierele copiate cu niciun program. fisierele sunt de genul .001 - .025. ce imi sugerati sa incerc?

Daca gasesti vreun segment cu terminatia .rar, atunci sunt destule UnrarMe, SimplyRar, Stuffit Expander, etc. (Google > RAR OSX)
Daca nu gasesti asa ceva, atunci folosesti Split & Concat sau AJoiner > unesti segmentele intr-o sinura arhiva apoi dezarhivezi zip-ul sau rar-ul rezultat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

2 din 2
2