Tin sa remarc cu o deosebita placere ca tot ce s-a mixat azi pe computer la B’estival s-a mixat de pe Macuri:
Monochrome - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - un iMac, un PB/MBP si un macbook parca
Ora 17:30 - Suie Paparude (RO) - CLICKNET STAGE - Acelasi powerbook
Ora 18:15 - Yonderboi (HU) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - UN PB/MBP in centru
Ora 19:00 - Hooverphonic (BE) - CLICKNET STAGE - Un PB/MBP langa clape
Ora 20:00 - Morcheeba (UK) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - n-am bagat de seama ca erau prea stresanti
Ora 21:30 - Faithless (UK) - CLICKNET STAGE - n-aveau computer
Ora 23:00:-00:00 - Phill Hartnoll (Orbital) - Macbook
Adaugand si PBul si Macbookul de la The Prodigy… Mac rulez!
hihihih acu vin de la bestival, deabia am aterizat…fa…macurile au fost la putere in seara asta )[si cei de la U tv to
t Mac-uri aveau…i know..k doar eram cu ei )]
ps: SUPER CONCERT FRATE:X::XX
bag de seama ca aveti clicknet ?..of topic : mac ii cel mai tare…chiar este un videoclip romanesc in care lucreaza pe un imac ..cica ei lucreaza cu mainile =))
si unu la duran duran care canta pe wembley…..
desigur, concertele din uk (din cadrul aceluiasi live earth) sunt cele mai tari….stie cineva pe la ce ora o sa cante waters in us?
Si eu am pus, audio (inregistrat cu iPodul), foto si video. Calitatea: de la prost la execrabil; doar pentru colectionari.
/MacUser/by altero/Robert Plant @ Bucharest
la Cokelive, dj-ul de la Incubus, Kilmore, avea tot un mac..mi-a parut a fi un macbook.
e o placere de a vedea pe toti toti cei mentionati mai sus cantand live si bine pe mere.
Intr-un muzeu de arta moderna, o instalatie de Macuri (cred ca II GS, exista asa ceva? am uitat sa-mi notez) vroia sa demonstreze ca TVul e rau pentru creier si ca trebuie sa privim printre randuri. Asa ca ele luau un feed video si-l aratau pe monitor printr-o sita. Modelul il alegeai tu cu ajutorul mausului. Unele dintre stiri erau inregistrari de pe France2 sau cum i-o zice, din timpul revolutiei romane din 89’.
Tin sa remarc cu o deosebita placere ca tot ce s-a mixat azi pe computer la B’estival s-a mixat de pe Macuri:
Monochrome - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - un iMac, un PB/MBP si un macbook parca
Ora 17:30 - Suie Paparude (RO) - CLICKNET STAGE - Acelasi powerbook
Ora 18:15 - Yonderboi (HU) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - UN PB/MBP in centru
Ora 19:00 - Hooverphonic (BE) - CLICKNET STAGE - Un PB/MBP langa clape
Ora 20:00 - Morcheeba (UK) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - n-am bagat de seama ca erau prea stresanti
Ora 21:30 - Faithless (UK) - CLICKNET STAGE - n-aveau computer
Ora 23:00:-00:00 - Phill Hartnoll (Orbital) - Macbook
Adaugand si PBul si Macbookul de la The Prodigy… Mac rulez!
Liam Howlett, creierul Prodigy, foloseşte pentru concerte două PowerBook-uri pe care rulează Ableton Live.