1 din 5
1
macuri in concerte
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Tin sa remarc cu o deosebita placere ca tot ce s-a mixat azi pe computer la B’estival s-a mixat de pe Macuri:
Monochrome - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - un iMac, un PB/MBP si un macbook parca
Ora 17:30 - Suie Paparude (RO) - CLICKNET STAGE - Acelasi powerbook
Ora 18:15 - Yonderboi (HU) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - UN PB/MBP in centru
Ora 19:00 - Hooverphonic (BE) - CLICKNET STAGE - Un PB/MBP langa clape
Ora 20:00 - Morcheeba (UK) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - n-am bagat de seama ca erau prea stresanti
Ora 21:30 - Faithless (UK) - CLICKNET STAGE - n-aveau computer
Ora 23:00:-00:00 - Phill Hartnoll (Orbital) - Macbook

Adaugand si PBul si Macbookul de la The Prodigy… Mac rulez!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.07

hihihih acu vin de la bestival, deabia am aterizat…fa…macurile au fost la putere in seara asta wink)[si cei de la U tv to
t Mac-uri aveau…i know..k doar eram cu ei smile)]
ps:  SUPER CONCERT FRATE:X::XX

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

bag de seama ca aveti clicknet ?..of topic : mac ii cel mai tare…chiar este un videoclip romanesc in care lucreaza pe un imac raspberry..cica ei lucreaza cu mainile raspberry =))

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.07

eu n-am clicknet da plm….am ars-o aiurea all night pacolo smile si day ..promotor pt utv…ajungi sa vezi multe asha smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ziua 2 a vazut un PB 12” pus pe un ACD de 30 la KASABIAN.
Reamon au avut un dell/ASUS/ce o fi fost.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

taman ma uit la snoop dogg in cadrul live earth din germania si ala care freaca discu’ are un mac…banuiesc ca mbpro

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si unu la duran duran care canta pe wembley…..
desigur, concertele din uk (din cadrul aceluiasi live earth) sunt cele mai tari….stie cineva pe la ce ora o sa cante waters in us?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

N-aveau macuri dar aveau plante wink. La locul stiut in /MacUser/by huk/Live Earth, Robert Plant
mediaconvertor, thanks de hosting smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si eu am pus, audio (inregistrat cu iPodul), foto si video. Calitatea: de la prost la execrabil; doar pentru colectionari.
/MacUser/by altero/Robert Plant @ Bucharest

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mda, sunt chiar mandru de cameruta mea. smile altero, no flash la concerte! no flash noaptea de fapt…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da bai, si microfonul camerei tale e surprinzator de bun!
Am facut si cu si fara flash; chiar nu m-am straduit sa iasa bine, prea eram in muzica…!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

la Cokelive, dj-ul de la Incubus, Kilmore, avea tot un mac..mi-a parut a fi un macbook.
e o placere de a vedea pe toti toti cei mentionati mai sus cantand live si bine pe mere. smile

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

azi in tineretului, niste francezi dadeau spectacol. bineinteles aveau un mac, dar eu am facut poze la spectacol nu la mac smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Intr-un muzeu de arta moderna, o instalatie de Macuri (cred ca II GS, exista asa ceva? am uitat sa-mi notez) vroia sa demonstreze ca TVul e rau pentru creier si ca trebuie sa privim printre randuri. Asa ca ele luau un feed video si-l aratau pe monitor printr-o sita. Modelul il alegeai tu cu ajutorul mausului. Unele dintre stiri erau inregistrari de pe France2 sau cum i-o zice, din timpul revolutiei romane din 89’. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

goo goo dolls folosesc (cel putin) 3 mac-uri in concert

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
huk - 30 Iunie 2007 05:32 AM

Tin sa remarc cu o deosebita placere ca tot ce s-a mixat azi pe computer la B’estival s-a mixat de pe Macuri:
Monochrome - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - un iMac, un PB/MBP si un macbook parca
Ora 17:30 - Suie Paparude (RO) - CLICKNET STAGE - Acelasi powerbook
Ora 18:15 - Yonderboi (HU) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - UN PB/MBP in centru
Ora 19:00 - Hooverphonic (BE) - CLICKNET STAGE - Un PB/MBP langa clape
Ora 20:00 - Morcheeba (UK) - HEINEKEN MUSIC THIRST STAGE - n-am bagat de seama ca erau prea stresanti
Ora 21:30 - Faithless (UK) - CLICKNET STAGE - n-aveau computer
Ora 23:00:-00:00 - Phill Hartnoll (Orbital) - Macbook

Adaugand si PBul si Macbookul de la The Prodigy… Mac rulez!

Liam Howlett, creierul Prodigy, foloseşte pentru concerte două PowerBook-uri pe care rulează Ableton Live.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

1 din 5
1