Si apropos de Suie Paparude-Dobrica foloseste un PB pe care foloseste Ableton Live,dar in rest nu stie mare lucru despre macuri;i-am vandut un charger pt PB pt ca avea o inventie de fire pe post de charger
Ieri, 12 noiembrie, in kristal, la balul bobocilor din sava, tipu’ cu ochelari de la activ avea un macbook pro de 15”. anul trecut, ca tot ei au venit , avea un hp.
Merele prodigioase:
(Anul trecut unul dintre ele a fost oferit gratis de Liam - după ce în prealabil l-a șurubărit pentru a-i scoate HDD-ul - pentru că , după toate apa aparențele, sistemul de operare i-a crashuit fix în timpul concertului, iar Liam, într-un moment de nervi, a luat microfonul și a pomenit niște chestii nepoliticoase legate de “laptops” și “the cunt who made it”)
Merele prodigioase:
(Anul trecut unul dintre ele a fost oferit gratis de Liam - după ce în prealabil l-a șurubărit pentru a-i scoate HDD-ul - pentru că , după toate apa aparențele, sistemul de operare i-a crashuit fix în timpul concertului, iar Liam, într-un moment de nervi, a luat microfonul și a pomenit niște chestii nepoliticoase legate de “laptops” și “the cunt who made it”)
in dilema asta sunt eu acum…
cred ca in loc de un mac book sau laptop ma rasfrang pe un fantom-xr modul de sunet cu sampler (astea nu pica in veci - testat de mine).
decat sa iau un Laptop cu Ableton (care tot in jur de 1500 euro ajung - daca vrei sa faci ceva Live pe ele) mai bine iau modulul ala ...
am un mini mac care il tin ca fan mac , ca la partea de lucrat , cam greuceanu ... ... macar nu am dat pe el 3000 ron ca un amic care l-a vrut nou si pot sa zic ca injura rau (varianta noua cu intel are pl video onboard si nu merge instalat final cut 4 ca ii cere agp minim)
cubase se si 4 instrumente vsti pe mini mac G4 merg cu 56-70% incarcare procesor pe cand la mini mac intel (ala de 2gb) se blocheaza - merge sacadat, foarte ciudat, chiar nu ma asteptam.
Cat despre ce s-a intamplat atunci cu acel mac iti spune tata:
i s-a blocat sincronizarea midi (pana la acel concert folosea sequencer din clape , singurul concert la care a folosit sequencer soft a fost ala in care a dat laptopul…).
Liam are un Roland QS-500 sequencer cu 2 midi out din care controleaza tot ce misca pe scena aia (dpdv audio)