Audiofly @ Midi, Cluj-Napoca (feb 2008)
MacBok Pro .. cred ca 3 .. si din cate se poate vedea in atashament sar putea ala sa fie un iPhone sau iPodTouch dar s-ar putea sa ma insel.
sa inteleg ca mac-urile sunt bune doar pt a produce niste zgomote idioate? de fapt, muzica se face cu instrumente iar chestia asta la care majoritatea folosesc computere, e orice altceva in afara de muzica
man,sunt genuri si genuri de muzica. Si mie imi place rock,dar pana si acolo unele efecte sunt facute pe computere (ma intreb ce % are macul). Sunt gusturi si gusturi
Nu stiu cine e kraftwerk, poate sunt aia cu we are the robots, ta da da da? dar ai auzit de Pet Shop Boys? Suie Paparude? Hai sa ne oprim cu offtopicul, vorbim separat noi?
@huk, una e kraftwerk si alta e dj bigice sau alti digei (mai mult sau mai putin pastilati) de mare angajament.
Faptul că sunt sau nu pastilați nu are nici o relevanță... serios. Dacă ești atât de împotriva drogurilor, nu mai asculta NIMIC… pentru că cel puțin în materie de rock adevărat… muzică făcută lucid nu există.
Iar gusturile sunt gusturi, și muzica electronică cu siguranță e mai “muzică” decât multă altă muzică. îți spune un etern fan pink floyd…
Cat despre ce s-a intamplat atunci cu acel mac iti spune tata:
i s-a blocat sincronizarea midi (pana la acel concert folosea sequencer din clape , singurul concert la care a folosit sequencer soft a fost ala in care a dat laptopul…).
Liam are un Roland QS-500 sequencer cu 2 midi out din care controleaza tot ce misca pe scena aia (dpdv audio)
So you’re a tech savvy eh? Ok… Ia uite ce are aici “tata” Liam (de când cu incidentul ăla, nu mai are 2 laptopuri… are 3).
Partea întâi.
Partea a treia.
(Despre claviaturi precum acel Korg ‘varză’, soundman-ul Prodigy, Jon Burton, spune: “Liam prefers to stick with what he knows, which means that the core of his equipment hasn’t changed since he started. He is still using the W30 he wrote his first tunes with. Unfortunately we already have the last of the replacement keys they had in stock in Japan, and he breaks one every two shows! And that’s not the only keyboard he trashed.”)
[ Modificat: 12 Februarie 2008 04:21 AM de CANARIS ]