pana si in telenovele sunt mac-uri ... in telenovela aia cu tziganii de pe acasa am vazut MBP de 17” ... ) reclama e in floare pana si in telenovelele romanesti:))
Later edit: cam offtopic ce am scris mai sus - dar aceste macuri nu sunt cantaratei ci actori ... deci tot artisiti :D Marul e foarte adaptabil )
pana si in telenovele sunt mac-uri ... in telenovela aia cu tziganii de pe acasa am vazut MBP de 17” ... ) reclama e in floare pana si in telenovelele romanesti:))
Later edit: cam offtopic ce am scris mai sus - dar aceste macuri nu sunt cantaratei ci actori ... deci tot artisiti :D Marul e foarte adaptabil )
O fi fost ciordit, mânca-ți-aș. Haules, nu-l vrei tu, frumosule, încă-i cald de la mâna proprietarului! (A fost oferit de bună voie, să nu se înțeleagă altceva… dacă discriminește cineva rromii și zice că ei fură îl acuz că manipulește opinia publică)
Cat despre ce s-a intamplat atunci cu acel mac iti spune tata:
i s-a blocat sincronizarea midi (pana la acel concert folosea sequencer din clape , singurul concert la care a folosit sequencer soft a fost ala in care a dat laptopul…).
Liam are un Roland QS-500 sequencer cu 2 midi out din care controleaza tot ce misca pe scena aia (dpdv audio)
So you’re a tech savvy eh? Ok… Ia uite ce are aici “tata” Liam (de când cu incidentul ăla, nu mai are 2 laptopuri… are 3).
Partea întâi.
e posibil sa le folosesca la fel ca pe AKAI-uri… drept module.
Eu asa folosesc un laptop doar ca “sampler” sau modul de sunet…
la partea de sincronizare, in cazul in care ai informatie prea mare pe trackuri, iti pica (e adevarat ca al meu e pc)
Din ce am vazut in poze, pe mac erau niste proiecte de sountrack…
o fi oare un playback pe trackuri?????
probabil are 3 MBP ca sa incarce piesa 2 pe mac in timp ce pe mac 1 piesa 1 este in play…
al treilea mac este probabil de rezerva in cazul in care pica 1 datorita vibratiilor puternice datorate tobelor si basului
Exemple de Mac-uri folosite de artisti in studio sau live sunt nenumarate. Din ce in ce mai multi artisti isi cumpara Mac pentru productie sau live set. Tocmai de asta l-am luat si eu. Unii zic ca e fitza, altii zic ca e spiritul de turma, eu zic ca e stabilitatea si performanta oferita de un Mac. Primu exemplu care imi vine acuma in minte e Richie Hawtin. Aproape in toate vid-urile de pe YouTube pe care le gasiti, foloseste un Mac. Exemplele pot continua la nesfarsit…