Aveti idee ce e cu folderul din titlu?
Am dat de el cand verificam cu Disk Inventory X cum mai stau cu spatiul si am gasit ca acest folder, plin cu ‘jdemii de “dir_39xxxxxx”, imi ocupa cateva zeci de GB (33,29 mai exact). Cica ar fi facut in 13 decembrie 2005, scula fiind luata prin noiembrie 2005.
Nu-mi dau seama de la ce o fi. Pe PowerBook nu am acest folder. O fi de cand am incercat TimeMachine-ul?
Ownerul e sistemul, deci ca sa-l sterg trebuie sa ma fac root.
Ei, doar parte din muzica, ca am mult mai mult decat 30 si ceva de gigi…
Dar ala e doar unul din zecile de foldere. Restul sunt cu programe, drivere de imprimante, poze, documente etc. Pare ca o clona a discului la momentul respectiv (decembrie 2005, cand nici vorba de Time Machine).
Ei, doar parte din muzica, ca am mult mai mult decat 30 si ceva de gigi…
Dar ala e doar unul din zecile de foldere. Restul sunt cu programe, drivere de imprimante, poze, documente etc. Pare ca o clona a discului la momentul respectiv (decembrie 2005, cand nici vorba de Time Machine).
Hmm, nu am folosit niciodata File Vault. Dar tin minte ca l-am incercat odata, pentru putin timp. Te pomenesti ca o fi asta?
Pe discul asta tin multe proiecte video, de aia nu ma miram ca n-am spatiu. Ieri am mutat tot pe externe si am vazut ca tot e cam putin spatiu liber si de-aia m-am pus pe sapat.