Pai, da jos Data rescue II. Imediat. Si ia un hard extern sau un flash!
Cauta in cos. Activeaza invizibilele cu OnyX si da Find dupa continut.
Vezi daca nu cumva ti-ai schimbat numele userului!
imi ofer scuzele de rigoare ca ma bag in threadul tau ca musca-n fundu’ calului si nu-ti pot da un sfat avizat vis-a-vis de recuperarea datelor pierdute dar am intrebare: cum ti-ai salvat id-urile de mess? le-ai introdus add labam la fiecare contact in parte sau exista o optiune ce-ti import automat id-urile?
imi ofer scuzele de rigoare ca ma bag in threadul tau ca musca-n fundu’ calului si nu-ti pot da un sfat avizat vis-a-vis de recuperarea datelor pierdute dar am intrebare: cum ti-ai salvat id-urile de mess? le-ai introdus add labam la fiecare contact in parte sau exista o optiune ce-ti import automat id-urile?
ad labam ca animalul.
si numerele de telefon la fel.
imi era imposibil altfel pentru ca numele atasate mailurilor nu corespundea cu cele atasate numerelor de telefon. Iar in adium nici macar nu vad vreun nume. In plus, mai am un excel formatat foarte prost cu adresele. Asa ca mi-am propus acum 4 zile sa le strang pe toate frumos in address book.
Algoritmul era: in fiecare zi cate o litera. Cum am lenevit in weekend, ajunsesem la c
Daca ma apuc din nou de la 0 o sa fac 2 lucruri noi: 1. import mai intai cumva toate adresele din gmail si 2 fac backup de doua ori pe zi.
Daca are cineva o solutie mai inteligenta pls help.
ce facea masina cind s-a blocat?
nu cred ca mai poti recupera adressbook daca lucrai in el
masina s-a blocat cand incercam sa merge-uiesc 2 adrese. Imi este foarte greu cu diacriticele ca la unele mailuri primesc numele cu, la altele fara. Si iese o varza.