1 din 2
1
Echipa Yahoo Messenger Mac vrea opinia voastră
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://blog.messenger.yahoo.com/blog/2007/07/02/poll-for-mac-users/

Votați la adresa de mai sus, dacă vreți ca Yahoo Msg să fie:
- compatibil numai cu Tiger (10.4+), și să apară dracului mai repede;
- compatibil și cu Panther (10.3), și în cazul ăsta să mai așteptăm vreo doi ani, până când idioții reușesc să-l termine.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

io ce draq sa aleg?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05

Până-l scot aştia o sa avem toti 10.5

Oricum, este interesant rezultatul sondajului: 90% pentru 10.4. Lumea-i disperată, adium i-a scos pe toţi din minţi.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

la mine e alb complet LOL
trebuiau si ei sa intrebe inainte sa apara safari beta si updateul pacatos.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Ciprian - 04 Iulie 2007 04:26 PM

Oricum, este interesant rezultatul sondajului: 90% pentru 10.4. Lumea-i disperată, adium i-a scos pe toţi din minţi.

nu inteleg de unde atata aversiune fata de adium…mie-mi place f mult. se pupa f bine cu gaim-ul de pe linux….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Toate mac-urile capabile oficial sa ruleze 10.3 pot rula si 10.4 cu un pic mai mult ram adaugat. 10.4+ sa fie.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
psergiu - 04 Iulie 2007 05:02 PM

Toate mac-urile capabile oficial sa ruleze 10.3 pot rula si 10.4 cu un pic mai mult ram adaugat. 10.4+ sa fie.[/quote

mai trebuie doar să cumperi un DVD cu tiger-ul, să ştii să-l instalezi, să te asiguri că toate programele îţi merg, să muţi tot ce ai pe sistem, etc

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
mediaconvertor - 04 Iulie 2007 04:46 PM

nu inteleg de unde atata aversiune fata de adium…mie-mi place f mult. se pupa f bine cu gaim-ul de pe linux….

Este un program mişto şi stabil. Dar n-are video si alte maruntisuri

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07
Ciprian - 04 Iulie 2007 05:25 PM
mediaconvertor - 04 Iulie 2007 04:46 PM

Video iti trebuie… noi sa muncim in jurul tau si tu sa-ti faci de cap cu femeile grin ... bineinteles tolanit pe fotoliul ala care ti l-ai cumparat ca sa ne faci in ciuda…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Ciprian - 04 Iulie 2007 05:25 PM

decat multe si proaste…

spre exemplu yahoo e asa de prost incat nu tine minte ca eu vreau sa fie mai inalta zona unde scriu text, iar ferestrele mi le deschide jos de tot, sub dock. nu mai spunem ca fara taburi esti cam terminat, decat daca statu pe mess nu e singurul job.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Păi de aia e beta, ca să aibe bug-uri, nu? smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

pe adium nu poti primi fisiere de ex.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Bogdan909 - 05 Iulie 2007 03:04 AM

...decat de la un alt utilizator de adium sau de gaim. dar exista multe alte solutii…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

eu primesc fisiere pe adium de la useri cu msn messenger pe windows. cum sa nu poti primi? :S

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Pe principiu asta exista si solutii la conceptul de IM. Poti trimite un mail. Si persoana sa-ti dea replay si tot asa.
Am pus adium. Nu-mi lua display name-ul la contactele din lista si e neplacut sa incerci sa ti-i aduci pe tot aminte doar dupa id. L-am abandonat. Era inutilizabil. Trebuia de fiecare data sa ma gandesc who the f**k is gaby_baby_83 sau a13xu_2001.

Cica la urmatorul beta avem tab-uri…;)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Bogdan909 - 05 Iulie 2007 03:04 AM

Eu pot să primesc şi să trimit. Şi nu doar de la utilizatori de adium.

...who the f**k is gaby_baby_83 sau a13xu_2001.

trăiesc asta în fiecare zi. e un coşmar. mi-e ruşine să întreb oamenii care încep din senin o discuţie extrem de familiară ”da’ tu cine eşti?”

Dacă aş avea de ales între un yahoo messanger perfect (funcţional şi cu tab-uri, adică) şi un adium perfect (cu cele câteva mărunţişuri rezolvate) aş alege adiumul. Arată mai bine, e mai mişto integrat în os x, e gândit pentru macuseri.

Dar cum n-o să vedem niciodată aşa ceva n-am decât să aştept un messenger cât mai aproape de perfecţiune. Ceea ce sper să se întâmple cât mai curând.

Video iti trebuie… noi sa muncim in jurul tau si tu sa-ti faci de cap cu femeile grin ... bineinteles tolanit pe fotoliul ala care ti l-ai cumparat ca sa ne faci in ciuda…

Ştiam eu că o să fiţi invidioşi smile

1 din 2
1