Votați la adresa de mai sus, dacă vreți ca Yahoo Msg să fie:
- compatibil numai cu Tiger (10.4+), și să apară dracului mai repede;
- compatibil și cu Panther (10.3), și în cazul ăsta să mai așteptăm vreo doi ani, până când idioții reușesc să-l termine.
Oricum, este interesant rezultatul sondajului: 90% pentru 10.4. Lumea-i disperată, adium i-a scos pe toţi din minţi.
nu inteleg de unde atata aversiune fata de adium…mie-mi place f mult. se pupa f bine cu gaim-ul de pe linux….
Este un program mişto şi stabil. Dar n-are video si alte maruntisuri
Video iti trebuie… noi sa muncim in jurul tau si tu sa-ti faci de cap cu femeile ... bineinteles tolanit pe fotoliul ala care ti l-ai cumparat ca sa ne faci in ciuda…
Este un program mişto şi stabil. Dar n-are video si alte maruntisuri
decat multe si proaste…
spre exemplu yahoo e asa de prost incat nu tine minte ca eu vreau sa fie mai inalta zona unde scriu text, iar ferestrele mi le deschide jos de tot, sub dock. nu mai spunem ca fara taburi esti cam terminat, decat daca statu pe mess nu e singurul job.
Pe principiu asta exista si solutii la conceptul de IM. Poti trimite un mail. Si persoana sa-ti dea replay si tot asa.
Am pus adium. Nu-mi lua display name-ul la contactele din lista si e neplacut sa incerci sa ti-i aduci pe tot aminte doar dupa id. L-am abandonat. Era inutilizabil. Trebuia de fiecare data sa ma gandesc who the f**k is gaby_baby_83 sau a13xu_2001.
Eu pot să primesc şi să trimit. Şi nu doar de la utilizatori de adium.
...who the f**k is gaby_baby_83 sau a13xu_2001.
trăiesc asta în fiecare zi. e un coşmar. mi-e ruşine să întreb oamenii care încep din senin o discuţie extrem de familiară ”da’ tu cine eşti?”
Dacă aş avea de ales între un yahoo messanger perfect (funcţional şi cu tab-uri, adică) şi un adium perfect (cu cele câteva mărunţişuri rezolvate) aş alege adiumul. Arată mai bine, e mai mişto integrat în os x, e gândit pentru macuseri.
Dar cum n-o să vedem niciodată aşa ceva n-am decât să aştept un messenger cât mai aproape de perfecţiune. Ceea ce sper să se întâmple cât mai curând.
Video iti trebuie… noi sa muncim in jurul tau si tu sa-ti faci de cap cu femeile grin ... bineinteles tolanit pe fotoliul ala care ti l-ai cumparat ca sa ne faci in ciuda…