Piesa lipsa la Tastatura ... are careva
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

DA in cele din urma nu am mai rezistat si m-am apucat sa-mi curat mouseul si tastatura apple

prostie mare consider pt cei de la apple de ce drecu leo fi facut asa de complicate ... dupa ce ca saunt si scumpe te si obliga daca s-a bulit ceva sa cumperi de la ei nou nu sa-ti repari tu smile

Si asa am calicit mouseul dar cu chiu cu vai am reusit sa-l lipesc la loc ... am folosit tutorialul asta ... e bun dar depinde mult cat de bine lipit e fiecare mouse in parte eu a trebuit sa rup corana de plastic lipita ca sa pot sa ajung inauntru ... am curatat si pana la urma cu putin superglue s-a rezolvat si am montat la loc mouseul full functionabil

PROBLEMA MARE tastatura frate complicat facut ... mie mila de chinezii care au montat-o sau care monteaza tastaturile de la apple zeci de surubele surubelutze ... vai si categoric ... nu-mi mai merge ledul care imi arata capslock nu se mai aprinde asta e nu stiu de ce smile ... da nici n-o mai desfac inca o data ...

problema mea e ca am pierdut ... nu stiu cum sa le numesc ... chestiile alea de cauciuc “pernutele” care vin sub taste cele care prin apasarea tastei se deformeaza si fac contactul ... alea albe cauciucate ... drec nu stiu cum se numesc ... am pierdut 4 din ele si asa m-am ales cu tastatura incompleta smile

stie careva de unde pot cumpara sau are careva pe undeva o tastatura distrusa ... sau niste cauciucuri de alea mici .... fac cinste

multumesc

si ca sfat pt cei tineri si nelinistiti ca mine mai bine sa duca tastatura si mouseul cele originale de mac la cineva care se pricepe decat sa le curete singuri smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de ce ai facut asta? eu nu am distrusnici o tastatura de mac…
o data pe luna o intorc cu tastele in jos, si o suflu cu aer - atit
daca nu versi apa/pepsi/cafea/scrum in ea, functioneaza super ok, cu toate tastele intens folosite la jocuri… wink

30 de euro o tastatura, care sa te tina 3-5 ani… nu e mult, totusi

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
dacuBurebista - 05 Iulie 2007 02:25 AM

de ce ai facut asta? eu nu am distrusnici o tastatura de mac…
o data pe luna o intorc cu tastele in jos, si o suflu cu aer - atit
daca nu versi apa/pepsi/cafea/scrum in ea, functioneaza super ok, cu toate tastele intens folosite la jocuri… wink

30 de euro o tastatura, care sa te tina 3-5 ani… nu e mult, totusi

sunt fumator ... si mai mananc la birou ... mai si beau cafeau de dimineata ... deci iti inchipuii aveam clei sub taste ... nu intr-un stil tiganesc dar totusi nu mai mergeau unele taste calumea trebuiea sa apasa tare pe ele ... am incecat cu aer ... nu a mers ... si pana la urma am recurs la spalare totala cu alcol

asa am ajunsa sa le pierd

da mai mult ca sigur pana la urma o arunc sau o pastrez pet urmatoarea tastatura pe care o voi demonta smile cred ca o sa-mi imi iau una noua ... dar totusi mai stau poate are careva ceva resuri smile)

merci

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Du-te la Noumax. Sunt cei mai ok.
Pentru o tasta la care i se rupsese un piciorus, cei de la iStyle ma puneau sa platesc 500E pentru o tastatura completa. Foarte urit!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 29.11.05
Carlos - 05 Iulie 2007 03:28 PM

Du-te la Noumax. Sunt cei mai ok.
Pentru o tasta la care i se rupsese un piciorus, cei de la iStyle ma puneau sa platesc 500E pentru o tastatura completa. Foarte urit!

Da era placata cu aur de era 500 de euro? sau e doar 50(banuiesc)?

Semnătură 

Apple: PPC7500/1Ghz-G4/10.3.9(cu XPostFacto),
Powermac G4 2x1,8 Ghz/10.4.11,
MacBook unibody(early2009)/2,4Ghz/10.9.5
Ea: Mini(2009) 2,66Ghz C2D/10.9.5
Think different!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Am scris bine. 500E mi-au cerut big surprise .

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Carlos - 06 Iulie 2007 08:14 PM

Am scris bine. 500E mi-au cerut big surprise .

Probabil avea ca bonus un macmini smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…