DA in cele din urma nu am mai rezistat si m-am apucat sa-mi curat mouseul si tastatura apple
prostie mare consider pt cei de la apple de ce drecu leo fi facut asa de complicate ... dupa ce ca saunt si scumpe te si obliga daca s-a bulit ceva sa cumperi de la ei nou nu sa-ti repari tu ![]()
Si asa am calicit mouseul dar cu chiu cu vai am reusit sa-l lipesc la loc ... am folosit tutorialul asta ... e bun dar depinde mult cat de bine lipit e fiecare mouse in parte eu a trebuit sa rup corana de plastic lipita ca sa pot sa ajung inauntru ... am curatat si pana la urma cu putin superglue s-a rezolvat si am montat la loc mouseul full functionabil
PROBLEMA MARE tastatura frate complicat facut ... mie mila de chinezii care au montat-o sau care monteaza tastaturile de la apple zeci de surubele surubelutze ... vai si categoric ... nu-mi mai merge ledul care imi arata capslock nu se mai aprinde asta e nu stiu de ce
... da nici n-o mai desfac inca o data ...
problema mea e ca am pierdut ... nu stiu cum sa le numesc ... chestiile alea de cauciuc “pernutele” care vin sub taste cele care prin apasarea tastei se deformeaza si fac contactul ... alea albe cauciucate ... drec nu stiu cum se numesc ... am pierdut 4 din ele si asa m-am ales cu tastatura incompleta ![]()
stie careva de unde pot cumpara sau are careva pe undeva o tastatura distrusa ... sau niste cauciucuri de alea mici .... fac cinste
multumesc
si ca sfat pt cei tineri si nelinistiti ca mine mai bine sa duca tastatura si mouseul cele originale de mac la cineva care se pricepe decat sa le curete singuri