Probleme la vizualizarea pozelor pe Ipod Video 30Gb
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.07.07

Salutare . Am o problema care imi da batai de cap . Am Ipodul de vreo 4 luni asa si nu am avut nici o problema cu el pana aseara . Il incarcam si ii bagam muzica , filme si poze pe el de pe compul prietenei mele . Insa aseara am vrut sa ii bag si din compul meu niste muzica. mentionez ca el nu era setat pe muzica pt sync , nici pe movie doar pe poze . Cand l-am conectat la Pc mi-a dat o eroare ca anumite drivere nu au putut fi instalate pt el .. si astfel windowsul nu imi recunostea Ipodul . M-ai mult, mi-a ramas si blocat . L-am resetat , i-am dat un restart la comp , l-am conectat iara si mi l-a vazut. Dupa asta mi-am downloadat ultima versiune de Itunes de la apple ( mentionez ca eu deja aveam o versiune de Itunes deoarece mai am si un ipod suffle generetie veche ) si l-am instalat . Mi-a recunoscut ipodul si am crezut ca totul este okei . Insa..cand mi-am aranjat pozele pe care le aveam eu pe compul meu si le-am dat un sync itunes-ul mi-a dat intr-un final urmatoare eroare : Some of your photos , including the photo x.jpg , were not copyed to the ipod because they cannot be displayed on your Ipod. Mi-am zis okei ,asta e , poate chiar unele poze nu le poate converti sa se vada pe ecranul Ipod-ului . Insa cand am intrat in el unele poze se vad execrabil , decalate , culori decalate la fel , jumatate din poza etc.. In fine.. S-o fi bulit oare ipod-ul ? Muzica si Filmele functioneza corespunzator ... chiar am filme cu subtitrare . I-am mai dat reset settings din Ipod , i-am dat si restore din Itunes ,insa la fel imi afiseaza pozele . Mentionez ca software-ul la IPod is up-to-date conform Itunes . Sa ii dau o formatare din Windows, un quick format sau ceva ? Apoi e de facut vreo setare acuma . Practic nu dispare tot ce e pe hardul lui , inclusiv softw-ul ipod-ului ? Ar mai fi o solutie sa ma duc cu el la prietena mea si sa incerc pe compul ei sa vedem , poate de acolo merge , si oi avea eu buguri in winul meu..nu stiu..asta ar cam fi tot la ce ma pot gandi . Va multumesc .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.07.07

Salut ! Am si eu o problema identica ! Poti sa imi spui dc ai gasit vreo solutie ?  Mersi !

‹‹ cumparaturi iTunes      Are iPod 5G radio? ››