qbipq: ai tu o problema cu instalarea de OSX pe masina aia - nimeni nu mai pateste ca tine. Pe o masina identica (a sotiei) - CS1 cu rosetta nu are lag la testul tau.
Eu am asa: PowerBook G4 la 867 MHz, cu 640 MB RAM, obosit inca dinnainte de a deschide Photoshop CS2. Am un mic lag, cu putin mai mare decat ce se vede pe filmul lui Tudor. Cred ca daca inchid celelalte aplicatii, dispare lagul. Tu n-ar trebui sa ai nici o problema!
Am facut Apple hardware test - extended testing - no problems found.
I-am dat restart si am refacut xbenchul - care acum a mers si pe volumul machintoshHD…
Rezultate:
Al meu PowerMac G5 Dual @ 1,8 GHz scoate 71,61 la Xbench. Toți parametri sunt mai răi decât ai tăi, cu o excepție: Disk test. La mine Disk Test este 25,72, la tine 23,74. La Sequential Read/Write eu am 61,74, tu ai numai 23,63. Am hard disc normal de 7200 rpm, 160 GB, cu spațiu liber 35 GB.
A! Repede, repede, schimbarea discurilor, bucuria bitzilor!
Partitia de OS X s-a dus! Odihneasca in pace! Cum spuneam, e ceva in neregula cu macul tau!
Dar, mai degraba, cred ca ai niste cross-linkuri, niste orfane si niste tempuri lipite pe hard ca capusele.
Mai intii: DiskWarrior sau Drive Genius. Apoi 10 Giga liberi. Ei, si daca reparatia nu da rezultate, atunci sigur te uiti la un disc nou!
Dupa ce iti dai seama ca s-a “dus” partitia? Nu inteleg…
O sa caut DiskWarrior si Drive Genius sa vad ce rezolv cu ele…
Cacamaca! M-am enervat rau! - liberi am 120GB