3 din 5
3
Sondaj
LAG sau NU?
Da - Intel 4
Nu - Intel 17
Da - PPC 3
Nu - PPC 5
Total voturi: 29
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Performante sub asteptari in CS3
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

pe imac-ul din semnatura am scor 130 la xbench… cateodata 129, pe-acolo oricum. ceva nu e bine cu mac-ul tau. de-aia m-am mirat ca ai facut topic in care te plangeai de performantele unui imac mai tare ca al meu cand al meu zboara. daca mai ai garantie pe el, explica-le care e treaba si se rezolva!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
qbipq - 08 Iulie 2007 12:24 AM

Ok, care e din Iasi? Peste o saptamana termin si as vrea si eu sa vad cum va merge CS3-ul… Nu cred pana nu vad!

io-s in Iasi. da o sarma wink cand ajungi pe aici. poate-ti aduci si iMac-ul sa vedem ce-i cu el.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mama… o sa va luati la intrecere wink

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am 113 in xbench, cu o gramada de programe deschise. Deci, maxim 120 in conditii ideale. Dupa cum ti-am spus, Macul tau, qbipq, e mai tare ca al meu.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 09 Iulie 2007 08:21 PM

Eu am 113 in xbench, cu o gramada de programe deschise. Deci, maxim 120 in conditii ideale. Dupa cum ti-am spus, Macul tau, qbipq, e mai tare ca al meu.

...si bruzli il bate pe vandam

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 09 Iulie 2007 08:18 PM

mama… o sa va luati la intrecere wink

iti dai seama ca o sa turbeze cand o sa vada cat de bine se misca cs3-ul pe MB-ul meu….....si daca este cuminte, il duc sa se dea pe un mac pro

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

mediaconvertor - pregateste-te sufleteste!! >:8

aoleks - nu difera decat frecventa procesorului => scorul meu e in limitele normale nu? Zic eu! Ma insel?
Eu l-am luat in aprilie si evident ca mai are garantie, dar nu cred voi reusi sa conving pe cineva de la ‘store’
ca macul meu nu ‘presteaza’... Mai caut rezultate xbench pana una alta…

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 12.10.05

No lag pe G5.

Semnătură 

PowerMac G5
Ibook G4
G4 Cube
PowerMac 6100

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
qbipq - 09 Iulie 2007 09:07 PM

mediaconvertor - pregateste-te sufleteste!! >:8

aoleks - nu difera decat frecventa procesorului => scorul meu e in limitele normale nu? Zic eu! Ma insel?
Eu l-am luat in aprilie si evident ca mai are garantie, dar nu cred voi reusi sa conving pe cineva de la ‘store’
ca macul meu nu ‘presteaza’... Mai caut rezultate xbench pana una alta…

Nu mai cauta cu XBench!
Ori sitemul de operare E PROST INSTALAT, ori hardul are buba. Daca te plingi (si te plingi de vreo doua luni) plins ai sa ramii. Iei TechTool Pro, butezi de pe el si dai verificarea sectoarelor de pe disc (va dura citeva ore). Daca iese curat, inseamna ca stapinul are pitici pe creieri!

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da. eu am procesor mai slab si tu ai scos 90 de puncte in xbench, eu 130. este o mare diferenta, 40 de puncte inseamna mult! eu insa zic ca e ceva cu hard disk-ul!

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
aoleks - 15 Iulie 2007 11:58 PM

da. eu am procesor mai slab si tu ai scos 90 de puncte in xbench, eu 130. este o mare diferenta, 40 de puncte inseamna mult! eu insa zic ca e ceva cu hard disk-ul!

Mi-am schimbat opinia de cind am aflat ca si-a pus memorie. Se pare ca aici e buba! Nici nu mi-a venit sa cred!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu cred. doar a zis clar ca daca incearca sa ruleze xbench, i se blocheaza cand ii testeaza hard diskul.

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ultima picatura: am incercat acum cateva minute sa minimizez o fereastra VLC in care rula un film… Deschise
mai aveam itunes, safari cu vreo 7 taburi si transmission cu 1 torrent - cam atat. Sistemul mi s-a blocat!! A ramas
inghetat si se auzea un loop cu ultima secunda de sunet din film… l-am lasat cateva secunde si i-am dat un power
off de la buton. Am montat pe el cei 1gb pe care se presupune ca i-au scos din iMac (pt ca nu ai voie in “spate” ca
sa vezi ce si cum…)... Tin minte doar ca ferestrele se minimizau cam greu - in sensul ca animatia (genie) era putin
sacadata… La voi se sacadeaza?

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator
Macuser din: 11.10.05
qbipq - 18 Iulie 2007 10:38 PM

Ultima picatura: [...] La voi se sacadeaza?

Eu nu mai suport topicul asta! qbipq, imi imaginez ca esti unul care si-a luat un Mercedes model de lux (exista si altfel?) si intreaba pe forum “e normal sa-i cada rotile la 50km/h? dar sa ramana stergatorul blocat in mijlocul parbrizului? la voi se intampla la fel?” C’mon man, are probleme… da-le in cap cu el celor care-ti dau garantie sau macar nu te mai plange…

Si ca sa-ti raspund ontopic: nu se sacadeaza, nu are lag, nu se blocheaza, nu nimic din ce o sa mai intrebi. Nici pe macbook intel core 2 duo nici pe PB G4.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu cred ca ... “no offence” dar ochii vostri au lag… Abia am venit de la mediaconvertor care poate confirma acelasi
lag pe un document a4 de 150dpi (configuratia lui 2ghz, core2duo, 1gb ram PSCS3 UB). Si.. eu nu mai suport oamenii
care inca mai fac -in ceea ce priveste cazul meu- analogia inaltelor asteptari! Nu mi-am laut si nici nu m-am asteptat la
un time machine, sau accelerator de particule sau mai stiu eu ce alta minunatie (am mai zis undeva, procesorul e tot ala,
memoria e tot aia, indiferent ca e macOSX sau PC). Eu inca nu stiu ce sa zic: problema au ba! De asta ma si vait toata
ziua pe forumul asta, avand de-a face cu un sistem de operare nou nu stiu ce inseamna “normal behaviour” si prin urmare
nu pot stabili personal daca ceva este sau nu in neregula. Si cata vreme nu am altul identic nu pot sa-l tin nici macar o zi
in “carantina”, iar de mers cu el pe drumuri nici atat.. Si ori construiesc un caz solid cu care merg la sigur ori o las balta,
rad osXul si ma dau numa’ pe windows unde nu vad atatea simptome, dar pentru a construi un caz solid am nevoie de
“imput-ul” celorlalti macuseri… Dupa cum spunem la inceput, mediaconvertor acum “cunoaste” acelasi lag cu care eu m-am
imprietenit de multa vreme. Aici se ridica un semn de intrebare: ori am luat-o eu pe aratura ori lagul acela face parte din
asa zisa categorie a “normal behaviour”....

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

3 din 5
3

‹‹ freehand      Quark 7 vs Indesign CS3 ››