Vista sv OSX!
Trimis: 08 Iulie 2007 10:46 PM
[ Ignoră ]
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 27.03.06
am o mare problema! am in casa 2 calculatoare un macbook shi un PC cu vista pe el. nu reusesc sa le fac sa comunice!! nu inteleg, am tot cautat. daca e cineva care stie ceva un ajutor ar fi apreciat.
Trimis: 08 Iulie 2007 10:55 PM
[ Ignoră ]
[ # 1 ]
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Trimis: 08 Iulie 2007 11:05 PM
[ Ignoră ]
[ # 2 ]
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Zelot Brood - 08 Iulie 2007 10:46 PM
am o mare problema! am in casa 2 calculatoare un macbook shi un PC cu vista pe el. nu reusesc sa le fac sa comunice!! nu inteleg, am tot cautat. daca e cineva care stie ceva un ajutor ar fi apreciat.
Ar trebui să spui mai întîi ce ai făcut ca să ne dăm seama ce nu ai făcut. În general, pe XP/Vista, dă Share pe ce vrei, inclusiv pe tot hardul; ca să lucrezi comod din Win, pune pe MAC OS X SharePoints, iar pe Win Bonjour for Windows (BonjourSetup.exe).
Le poți conecta fie prin cablu de rețea (nu trebuie inversat, MAC OS detectează automat dacă ai cablu inversor sau nu și face el modificările din sistem) fie wireless. Se poate și prin firewire, dar Win nu va vedea partiția HFS+ decît dacă pui pe Windows MacDrive.
Semnătură
Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Trimis: 09 Iulie 2007 12:42 AM
[ Ignoră ]
[ # 3 ]
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07
la system preferencess > sharing nu trebuie cumva bifat Windows Sharing? nu stiu, intreb si eu ca parca aia spune la descriptie.
Semnătură
Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away!
Trimis: 09 Iulie 2007 12:50 AM
[ Ignoră ]
[ # 4 ]
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Trimis: 09 Iulie 2007 02:19 AM
[ Ignoră ]
[ # 5 ]
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.03.06
Si foarte important: pe pc-ul cu Vista/XP trebuie sa ai setata parola pe cont…..altfel nu se vor vedea
Semnătură
MacBook white 2.1 GHz, 1G ram, HDD 120G, PowerMac G3/400MHz-512RAM, iMac G3/333MHz-256RAM, PowerBook 3400, PowerBook 520, PowerMacintosh 9600/400 MHz-512RAM, PowerMacintosh 6100/66 MHz, iPod G4/20G, iPaq 514, MIO P550
Trimis: 10 Iulie 2007 03:55 AM
[ Ignoră ]
[ # 6 ]
Jr. Member
Macuser din: 14.04.07
Mihai Popa - 09 Iulie 2007 02:19 AM
Si foarte important: pe pc-ul cu Vista/XP trebuie sa ai setata parola pe cont…..altfel nu se vor vedea
Eu am facut recent share de pe un pc ca sa-l vad pe mac si a mers pentru un cont fara parola! Doar am lasat liber la parola si mi-a facut mount.
Semnătură
MacBook Core2Duo@2,16GHz, 1GB RAM, 120GB HDD , Mac OS X 10.4.11
iPod Nano 4GB (3rd gen.)
Trimis: 11 Iulie 2007 08:52 PM
[ Ignoră ]
[ # 7 ]
Sr. Member
aoleks - 09 Iulie 2007 12:42 AM
la system preferencess > sharing nu trebuie cumva bifat Windows Sharing? nu stiu, intreb si eu ca parca aia spune la descriptie.
De sigur, doar că am presupus că asta a făcut, zice că a făcut multe alea, dar nu merge!
Semnătură
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Trimis: 12 Iulie 2007 01:11 AM
[ Ignoră ]
[ # 8 ]
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07
andreionut : Esti un norocos ca-ti merge fara parola.
Ca sa vezi un share Windows din Mac OS X ( am mai scris pe undeva pe aici ), trebuie ca pe Windows sa-i pui parola la contul pe care-l vrei sa-l folosesti, sa deschizi My Computer/ Tools / Folder options / Tabul View / iar in Advanced Settings trebuie sa debifezi ” Use simple sharing ” ( chiar si intr-o retea doar cu computere Windows, daca vrei sa dai share la un folder si sa dai acces doar la un anume user din Windows o sa vezi ca nu-ti apare tabul security cand faci click dreapta Properties ), si trebuie ca in firewall sa dai drumul la ” File and Printer Sharing ”
Trimis: 12 Iulie 2007 03:40 AM
[ Ignoră ]
[ # 9 ]
Member
Macuser din: 17.03.07
Si la mine merge fara nici o problema sa vad Windows share fara parola. Las campul liber si e OK.
Semnătură
A Greener Apple
Trimis: 12 Iulie 2007 04:47 AM
[ Ignoră ]
[ # 10 ]
Sr. Member
EMacsi - 12 Iulie 2007 03:40 AM
Si la mine merge fara nici o problema sa vad Windows share fara parola. Las campul liber si e OK.
Da, și la mine, nu pricep ce e cu parola aia…
Semnătură
Trimis: 12 Iulie 2007 01:36 PM
[ Ignoră ]
[ # 11 ]
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
Cattus Thraex - 12 Iulie 2007 04:47 AM
EMacsi - 12 Iulie 2007 03:40 AM
Da, și la mine, nu pricep ce e cu parola aia…
Ibidem. La toate PC-urile din firma, nu numa’ la unu’, singular. Cu SharePoints vad de pe PC-uri share-ul de pe Mace (cu user/pass, of course).
Semnătură
Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7