a little help…again.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Sunt pe cale sa mai achizitonez un MAC second, cat de mult il pot testa in 20 - 30 minute, la ce sa fiu atent in special, baterie cu coconut, temp cu temp monitior, pixeli morti, partea hardware mar interesa cel mai mult! deci ....astept sfaturi

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Partea hard, cu TechToolPro sau Apple hardware tool (dar asta inseamna sa butezi de pe discuri)
Important e CIT DE SECOND e? Ce virsta are? Ce configuratie? Concentreaza-te asupra hard-discului (e partea cea mai sensibila). XBench e bun.
Ruleaza OnyX (depinde de sistemul de operare!) pentru SMART (daca are). Ruleaza mai multe programe o data si vezi cind incepe sa i se inmoaie genunchii?
Copiaza fisiere mari.
Salveaza fisiere mari pe disc.
Daca ai un Handbrake si un DVD, da-i sa codeze un capitol! (Procesorul se va duce la 100%)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile pai ai deja 2 macuri… / fa o comparatie cu ele

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Da, dar in 20 minute nu poti fi sigur de multe de aceea am cerut putin ajutor, mai ales ca macul il iau pentru un vecin care este novice in Apple, si nu vreau sa imi scoata ochii dupa aceea, in mare le compar, performantele stiu cam la ce sa ma astept, dar hibe de hardware daca are vreau sa le descopar.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Trebuia sa spui, mai intii, CE TIP de mac ai ales?
Nu orice mac e super. eMac s-a dus, G4 (doar de la Quicksilver in sus!)
iMac de la lampa incoa (dar cu minim 17”!
Ce vrea sa faca vecinul cu el?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

PB G4 Titanium 1.Ghz…in mare pentu muzica, net, filme, chestii destul de superficiale…dar pana si pentu aceste lucruri ai nevoie de fidelitatea masinii….

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
CristiMAC - 10 Iulie 2007 10:04 PM

PB G4 Titanium 1.Ghz…in mare pentu muzica, net, filme, chestii destul de superficiale…dar pana si pentu aceste lucruri ai nevoie de fidelitatea masinii….

testează bateria și unitatea optică, restul ar trebui să fie vizibile, ori merg ori nu merg. sigur, mai sînt hibe care apar ulterior, la multe ore de funcționare, dar nu trebuie să fii pesimist.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Din cite stiu, e o masina buna si rezonabila. Cattus are dreptate: unitatea optica. Ecranul (de la user). Hardul (daca se aude muncind - clincane, bangane, scirtiie - nu e bine).

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cum am citit ieri despre harduri si am dat in alta parte un link am cititi si de la ce vine sunetul din hard. se pare ca informatia e imprastiata in prea multe locuri iar bratul care tine capul de citire are de lucru. el se misca si de sute de ori pe secunda daca ar avea nevoie, cam asa de rapid e. e la fel ca la un difuzor, si el se misca la fel ca sa produca sunete, asa produce si bratul vibratii pe care noi le auzim ca sunete.
asta e un hard bun, daca nu cumva face zgomot cand sta degeaba.

Semnătură 

Mcintoshing…