Pentru cei care au FontExplorer:
nu updatati la versiunea 1.2.
Da mari erori in Quark, rupe driverul de placa grafica!
Pentru prima data de la lansare, o versiune ABSOLUT infecta!
Daca ati facut prostia (ca si mine), downgradati!
Da!
Doua din trei calculatoare au crapat! Folosesti Quark 6.5?
N-a mers nici cu Clean Font Cache. Singura solutie a fost dezinstalarea pluginului de Quark!
Dar sa vedeti ce urit! Ecranul se acopera cu o textura futurista, pe care o scoti NUMAI dind force Quit la Quark, apoi plimbi un folder pe tot ecranul! Ca o guma! Asta e o adresare catre placa grafica! Q7 nu face, dar…
A fost aseara, in timp ce faceam Catavencu! Va dati seama!
Da!
Doua din trei calculatoare au crapat! Folosesti Quark 6.5?
N-a mers nici cu Clean Font Cache. Singura solutie a fost dezinstalarea pluginului de Quark!
Dar sa vedeti ce urit! Ecranul se acopera cu o textura futurista, pe care o scoti NUMAI dind force Quit la Quark, apoi plimbi un folder pe tot ecranul! Ca o guma! Asta e o adresare catre placa grafica!
Asta e exact cum imi facea mie placa grafica in Motion cand am luat Power Macul. Foarte urat! (Mi-au schimbat-o, acum e OK.)
Nu am inca o confirmare pe mai multe calculatoare. Acasa, pe imac, a mers, dar, patit fiind, am facut asa: Din 1.1.2, am golit toate cache-urile de sistem. A urmat restartul, Am facut update-ul. Am dezinstalat si reinstalat toate plugin-urile. Am golit cache-urile de la aplicatii, am optimizat baza de date si am mai curatat o data Font cache-ul. Iar restart. A functionat (numai ca povestea cu care se lauda ei – activarea intregii familii de litere nu e reala).