Cablu Optic - MacBook
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Salutare.

M-ar interesa un cablu care sa faca legatura de la un decodor 5.1 cu optic si coaxial la un..MacBook, respectiv la opticul MacBook-ului. Deja am cablu optic-optic si nu se pupa la macBook.. din ce am vazut, imi trebuie u cablu optic-jack ? Exista asa ceva ? Este un cablu special pe care il gasesc doar la dealerii Apple ?
Daca m-ati putea ajuta cu o locatie de unde l-as putea cumpara (si un eventual pret) v-as fi recunoscator.

Multumesc.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

nu stiu daca te ajuta dar uite un link de cabluri pt apple: monstercable. de aici de orientezi si daca e ceva care sa iti foloseasca sigur gasesti undeva si de cumparat.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

daca ai cablu “optic - optic” ai nevoie de un adaptor de “optic- jack mic optic”, si il gasesti la Media Galaxy sau Altex la 50 de mii de lei, daca vrei sa nu ai bifurcatii poti sa iti iei un cablu “optic-la jack mic optic” tot de la ei.
Eu am cu racord si e ok

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Multumiri Silvestro! Am cautat si eu cablu din ala mai demult, inclusiv pe la un service Sony si s-au uitat toti patrat la mine. Acum stiu unde trebe sa merg :D

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05
silvestro2in1@yahoo.com - 11 Iulie 2007 07:32 AM

“optic- jack mic optic”

Aveau și la Diverta, în Unirea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Va multumesc pentru raspunsuri.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

tine si o poza sa le-o arati la “profesionisti”

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: timisoara
Macuser din: 25.08.09

ce mi ati deschis ochii .... de abea astept sa vad cum se aude ... oare o fi mare diferenta ?? sintre optic si normal ???

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu, nu e mare deloc. Diferenţa devine perceptibilă dacă înfigi cablul într-o staţie de 10.000 W.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

La mine a fost o diferență majoră pentru că stația are alimentare cu 2 fire, fără împământare, și din această cauză cablul cam prindea tot zgomotul electric din jur. Mai ales dimmerul de lumină, când dădeam lumina mai mică se auzea brum în boxe. O variantă a fost să pun cablu de alimentare cu 3 fire la stație (Shucko) sau alta să folosesc cablu optic.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: timisoara
Macuser din: 25.08.09

nu gasesc nici unde adaptor de mufa :( sunt din timisoara ma ajuta cineva ? pot face vre o improvizatie ?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Încearcă aici.

Semnătură