Problema Premiere Pro CS3 si camera video Sony HC90
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.03.07

Am un Apple MacBook Pro cu Premiere Pro CS3 si o camera video Sony DCR-HC90 (conectate cu un cablu FireWire) care nu este recunoscuta de Premiere. In fereastra “Capture” imi apare “Capture Device Offline”. Am umblat prin setari de am innebunit si nimic. Mai apare cateodata un mesaj cum ca sa resetez camera, am facut si asta si degeaba. Cand aveam laptop cu Windows mergea aleatoriu, azi aparea Online si maine Offline.
La capture settings nu exista modelul asta de camera video dar am inteles ca merge cu Generic/Standard sau Sony/Other.
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum fac sa vad camera in Premiere?
Mersi!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

In primul rand vezi daca o vede Macul. Incearca cu iMovie, sau Final Cut. Poate si cu Image Capture.
Daca zici ca si pe Win facea figuri, mi-e sa nu fie ceva bulit in ea; sau in cablu.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cablul si firewireul din mac sunt OK. Am bagat un hdd extern si merge fara probleme. Am incercat iarasi cu camera pe un Windows si o vede instantaneu…..

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.12.06

Vezi, mai bine, daca iti apare in system Profiler, la Firewire.

Semnătură 

“Simplitatea, dusă la extrem, devine eleganță.” - Jon Franklin

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu apare

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.12.06
cosmins - 24 Iulie 2007 06:31 PM

Nu apare

Pai, ar fi trebuit sa apara. Deci, nu ti-o vede sistemul. E o buba undeva.

Semnătură 

“Simplitatea, dusă la extrem, devine eleganță.” - Jon Franklin

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Clar ca lumina zilei grin

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

PAREREA MEA E SA RENUNTI LA PREMIERE SI SA TRECI PE FINAL CUT INDIFERENT DE CIT DE DRAG ITI E ....

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Problema era la cablul firewire cu care camera nu merge dar un hdd extern merge. Am inlocuit cablul si merge OK.
Clar ca am trecut pe Final Cut wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 30.08.07

am auzit ca premierul vine destul de puternic din spate asa ca final cutul nu trebuie neaparat pus ca exemplu de program ultracunoscator. sa nu mai vorbim de faptul ca adobe are resurse foarte puternice… se vinde photoshop ca painea calda iar premierul si l-a cumparat tot amatorul… deci s-ar putea sa il depaseasca pe final cut… dar dup-aia nu o sa mai aibe de unde sa fure…

‹‹ Cablu Optic - MacBook      QuickTime 7.2 ››