QuickTime 7.2 addresses critical security issues and delivers:
- Support for full screen viewing in QuickTime Player
- Updates to the H.264 codec
- Numerous bug fixes
This release is recommended for all QuickTime 7 users.
Inainte de a face upgrade la QT 7.2 to ce era video pe site-uri nu-mi mergea cu Safari. Imi aparea icoana QT peste care era un semn de intrebare. De aceea foloseam Firefox. Astazi dupa ce am facut upgrade, contentul video de pe site-uri imi merge pe Safari 2.0.4, dar nu imi mai merge pe Firefox. I s-a mai intimplat cuiva?
Inainte de a face upgrade la QT 7.2 to ce era video pe site-uri nu-mi mergea cu Safari. Imi aparea icoana QT peste care era un semn de intrebare. De aceea foloseam Firefox. Astazi dupa ce am facut upgrade, contentul video de pe site-uri imi merge pe Safari 2.0.4, dar nu imi mai merge pe Firefox. I s-a mai intimplat cuiva?
Mie imi merg doar MOV-urile de pe site-uri (si pe Firefox si pe Safari). Celelalte tipuri de fisiere video nu imi merg
Pt. fisiere video de pe HDD, folosesc VLC sau MPlayer. Pentru vizionarea streaming-urilor din pagini web, intra automat plugin-ul QuickTime. Stiu ca are si VLC plugin pt. Safari/Firefox, dar nu stiu cum sa il fac Default Player pt. vizionarea streaming-urilor.