Pot pune mp3-uri pe iPod si fara iTunes?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.07.07

Am un iPod (5G) 80Gb. Stiu sa pun muzica pe iPod cu iTunes, dar daca vreau sa dau vreunui prieten muzica care o am pe el, nu pot. Ca nu se trag mp3-urile pe el.

Exista vreun mod de a pune muzica pe el in modul clasic (copy-paste), ca la modelele No Name, de pe care puteam sa mut muzica pe ce pc vroiam?
Sau
Cum pot ca atunci cand pun muzica pe el sa-mi copieze originalul, nu sa-l trag eu, si nu sa am dublura, ca am citi pe site-ul oficial, ca merge, dupa ce sincronizez iPod-ul sa copiez separat fisierele sincronizate?
Sau
Totusi daca l-am sincronizat cu pc-ul meu, sa dau vreunui tovaras muzica?

Multumesc mult ptr. raspunsuri!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca pui muzica FARA iTunes, o vei putea vedea numai daca montezi iPod-ul ca pe un hard extern, cu un player extern. iPodul nu vede DECIT muzica pusa cu iTunes.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cu Senuti poti sa-i dai muzica tovarasului tau (vorbim de soafte de Mac aici, OK?)

Cat despre

Cum pot ca atunci cand pun muzica pe el sa-mi copieze originalul, nu sa-l trag eu, si nu sa am dublura, ca am citi pe site-ul oficial, ca merge, dupa ce sincronizez iPod-ul sa copiez separat fisierele sincronizate?

, nu am inteles ce vrei.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

poti de asemenea sa instalezi alt firmware pe ipod (ar trebui sa incerci asta, este fun si merita) si atunci vei putea organiza muzica cum vrei tu, in foldere etc. ... sunt si skinuri pentru anumite firmwares, de exemplu rockbox. ipod-ul meu are skin-ul asta:

http://solutions-i.org/julius/images/jbg1a.bmp

http://www.rockbox.org

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Cred ca s-a mai spus de multe ori… oricum e bine de stiut ca toata muzica de pe iPod este tinuta in folderul iPod Control.

Asta poti sa-l salvezi pe hard si sa-i dai import pe alt iPod.

Eu asa fac, pentru ca la un moment dat am pierdut foarte mult timp sa-mi aranjez id tag-urile la melodii (la album sa apara albumul nu si nu wwwmp3xxx tk sau alte minuni), mi-am downlodat artworku+versuri (cu Fetchart sau iArt(PC) ) si de atunci tot le mut de pe un iPod pe altul si se pastreaza artwork-ul si versurile…

[ Modificat: 17 Iulie 2007 03:36 AM de o_mores ]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

@ O_Mores… nu am putut sa ma abtin. Da ce faci cu versurile ? Karaoke ?:P

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si mie imi place sa am versurile la anumite piese.