Ma lovesc de o problema neasteptata cu Disk Order si suna asa:
* mi-am formatat harddisk-ul si reinstalat sistemul de operare (OS X latest);
* am instalat ultima versiune de Disk Order si am vrut sa folosesc serial number-ul primit cand l-am cumparat (o versiune anterioara, anul trecut) dar imi zice ca nu-l accepta;
* am dezinstalat Disk Order - ultima versiune (drag din Applications si drop in Trash -> empty) si am instalat versiunea pentru care am primit s/n-ul (am pastrat .dmg-ul);
* cand deschid programul, imi da eroarea “Disk Order has quit unexpectedly” sau ceva de genu’ asta si, desigur, imi da si un dump din debugger, daca vreau sa raportez treaba la Apple.
As fi instalat versiunea veche sa o activez, dupa care voiam sa fac un upgrade la ultima, asa cum am facut anterior, inainte de reinstall. Se pare, insa, ca “it’s got a mind of its own”.
Am mai incercat sa-l instalez in alte directoare, de ex. ‘/Applications/dorder/’, dar tot asa. Dupa ce-l dezinstalez, Spotligt nu gaseste nimic despre “Disk Order”, ca m-am gandit ca poate are fisiere si pe altundeva. Dar pare sa fie doar .app-ul.
I-am scris un mail programatorului de la likemac.ru dar tot primesc mail-ul inapoi: “inbox is full”. Voiam sa-l rog sa-mi reinnoiasca serialul, sau ceva de genul asta.
S-a mai lovit cineva de problema asta?
Ce sugestii aveti?