mai 2.1: inmultirea neexplicabila si nedorita ale SMTP de iesire
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

Eu me folosesc de 3 cutie postale gmail si una vodafone. Pentru a stabiliza lucrul am hotarat sa utilizez un singur smtp. Peste citeva zile mail i-mi face caprici la expediere, ma uit la lista smtp de iesire si sunt patru!!!
Iare li sterg, peste citeva zile iare problemi, si iare gisesc patru serveri si iare li sterg…
Ce mai este si asta?

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

repara permisiunile. poate Mail nu are dreptul sa scrie in fisierul unde isi stocheaza setarile.

Ar putea fi o posibila problema.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06
AlexBuga - 17 Iulie 2007 06:24 AM

repara permisiunile. poate Mail nu are dreptul sa scrie in fisierul unde isi stocheaza setarile.

Ar putea fi o posibila problema.

iata o sa vedem.Am declansat Disk Utility care zice ca permisiunele nu au fost corecte in /Aplications , nu stiu ce inseamne asta dar o sa vedem da ca o se mearga. Pina cind multumesc de sfat.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

‹‹ Turbo Internet      Happy iCal Day ››