daca platesc taxele postale, il trimiti prin posta? daca da, il iau eu. mai intai insa as vrea sa stiu:
os x ruleaza decent pe jucaria asta? pot upgrada mai incolo la 1 gb ram (sau 512)? baterie de juma de ora, nu ma intereseaza insa pot sa il folosesc non stop daca il tin in priza? ceva cd-uri de instalare ai pt el? eu am doar dvd-uri pentru intel.
la prima ta intrebare: eu am un iBook g3 de 500mhz tot cu 8mb video si cu rami mai putini(192) si am 10.4.10 pe el…am dezactivat dashboardul din onyX si merge rezonabil.
din cate stiu eu merge maxim 1gb de ram pe el..s-ar putea sa mearga 2 da nu-s asa sigur.
Dvd cu os x (10.4. ppc sau cduri cu 10.3.)te pot ajuta eu si platesc si transportul pana acolo, numa sa nu fie exagerat de scump ..si binenteles pe gratis( e 0,80Ron un dvd )
DE folosit, normal ca-l poti folosi non stop in priza, numai sa-i scoti bateria, sa nu o kinui aiurea
[ Modificat: 19 Iulie 2007 11:54 PM de scufița roșie ]
pai daca pot face un upgrade de memorie si are niste cd-uri sau dvd-uri la el, sa pot face reinstall cand vreau eu, il cumpar. numai sa fie de-acord ...
Multumesc lui gabos pentru completari! Memoriile sunt SODIMM PC100 sau PC133 si se pot pune 2x512 Mb maxim. Ruleaza Tiger fara probleme.
Momentan astept un raspuns din partea unui alt macuser. De aceea nu am raspuns prompt la topic! Sper sa nu te superi aoleks!
Vand PowerBook G4 Ti, codename Mercury 103, cu urmatoarele caracteristici:
- procesor PPC 7410, G4 la 500Mhz
- cache L2 1Mb
- bus 100Mhz
- HDD Toshiba 30 Gb
- DVD-ROM 6x, slot-loading
- Graphic mem. 8 Mb ATY RageM3
- RAM 256Mb
- display 15,2” wide,1152x768 native resolution
- 2xUSB
- 1xFirewire
- 1xaudio out
- 1xVGA out
- 1xS-video
- 1xmodem56k
- 1xethernet10/100Base-T
- 1xInfrared port
- Alimentator 45w
Stare perfecta de functionare, estetica buna, zgarieturi superficiale pe capac si spate, display fara pixeli morti, cu usoare urme de tastatura imprimata, baterie aprox. 30 min.
Pretul solicitat: 250 Euro
il cumpar
daca e asa cum spui si nu sunt probleme cu el
daca ai la el CD-uri, incarcator si nu e furat
spune-mi care e ultimul pret ca nu-mi place sa ma tiganesc
si daca batem palma, bem si o bere