respect
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Romania
Macuser din: 18.07.07

Deabia am luat un powerbook si este cam chel stiti de unde iau si eu niste softuri sau pachete gen ilife si iwork ,ma refer gratis (mentalitate celebra de roman)stima si respect

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

de la un ong, o fundatie…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

mai citeste si tu pe forumul asta si vei vedea ca si altii au mai intrebat. Mai sunt si in wiki cateva explicatii cu privire la acest subiect…. n-ar fi rau sa treci cu ochii un pic si peste regulament iti ia 2 minute dar te poate scuti pe viitor de replici acide sau de banari, atat aici cat si pe alte forumuri pe care le mai vizitezi. 

Si… bine ai venit

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Romania
Macuser din: 18.07.07

imi poti spune toata procedura te rog sau macar un inceput .ms

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Deunde luai si inainte atat ca acum pui osx inainte de searchstring….... raspberry

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

ia wezi articolul din wiki: http://www.macuser.ro/index.php/wiki/Ajutor-Macuri_parolate_sau_fara_discuri_sistem/

Din cate stiu eu suita iLife vine pe discurile de sistem.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si Regulamentul, my dear friend, nu uita de regulament.

In rest, bravo pentru achizitie, ai facut o treaba buna.

‹‹ Filme din istoria Macintoshului      ms ››