Reiffeisen si aici. E super simplu. In schimb, feriti-va de Banca Transilvania ca va scoate peri albi; nu merge pe Mac, vrea numai IE pe Windows si are o multime de etape de securitate.. plus ca are o interfata groaznica!
Reiffeisen si aici. E super simplu. In schimb, feriti-va de Banca Transilvania ca va scoate peri albi; nu merge pe Mac, vrea numai IE pe Windows si are o multime de etape de securitate.. plus ca are o interfata groaznica!
Bine ca mi-ai adus aminte ca si-a luat batranu’ de la Transilvania si s-a chinuit frate-meu sa ii dea de cap cu certificatele lor de siguranta pe IE, da’ stiu ca s-a ambitionat sa-l faca sa mearga si pe FireFox. Tre sa verific azi
Salut,
Ce servicu de online banking folositi? eu deocamdata am instalat windows-ul pt ca banca imi cere neaparat internet explorer dar as vrea sa gasesc o alta solutie. ma enerveaza ca trebuie sa sacrific cativa gb doar ca sa pot face plati. asa ca daca aveti sfaturi, sunt binevenite!
multam fain
Anumite bănci cer imperativ IE sau un browser bazat pe Mozilla. Din cîte am putut testa eu, IE 5 for mac și orice Mozilla-based merg și pe mac.
Intr-adevar Online Banking-ul de la BT este deocamdata singurul motiv pentru care o sa instalez XP pe MacBook. Nu merge nici macar pe Vista (in martie cand le-am trimis ultima data un mail era inca in lucru) iar de Mac OS nu cred ca au auzit!
apropos de BT
am vrut sa-mi deshid un cont la BRD ca sa-mi intre alocatiile copiilor si aia de la Directia de Munca Buc. au spus ca ei nu lucreaza decat cu BCR si BT
cum de BCR nu se pune problema, ma gandeam la BT, dar din ce am auzit de la voi…
mi se pare un abuz. nu te poate obliga nimeniu sa lucrezi cu o anumita banca.
voi aveti experiente de genul asta?
unde va intra alocatiile (valabil pentru familisti )
Raiffeisen si aici. Merge super. Atata doar ca acum vreo luna au facut modificari la site si unele functii din sit enumai mergeau(alea ce tineau de contul cardului de credit) . Insa s-a rezolvat cu un e-mail la ei si de atunci nu au mai fost probleme.
Mai ziceți oameni cum merg în diverse browsere pe mac ca să fac un articol de wiki.
O să fac un tabel de compatibilitate.
In afară de Safari & Mozilla Firefox credeți că mai are reos să punem și alte browsere ? Face cineva teste ?
Safari 2 separat de Safari 3 ?
Opera, Camino, iCab, IEmac ?
Dacă nu se oferă nimeni să facă teste nu le pun.
[ Modificat: 27 Septembrie 2007 07:51 PM de psergiu ]
Mai ziceți oameni cum merg în diverse browsere pe mac ca să fac un articol de wiki.
O să fac un tabel de compatibilitate.
In afară de Safari & Mozilla Firefox credeți că mai are reos să punem și alte browsere ? Face cineva teste ?
Safari 2 separat de Safari 3 ?
Opera, Camino, iCab, IEmac ?
Dacă nu se oferă nimeni să facă teste nu le pun.
pot face teste pt bt si hvb. cred ca safari si firefox ajung.