4 din 4
4
Online banking care sa mearga si pe mac
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

As mai adauga ca dupa activarea instantanee a contului, trebuie activati utilizatorii si setate permisiunile. Raiffeisen iti da posibilitatea sa limitezi pentru fiecare user ce are voie sa faca online, cat si din ce conturi. E mai putin intuitiv decat la PF, dar asistenta prin telefon e calificata si foarte politicoasa. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 20.02.06

OTP Bank merge fain pe Safari. Tokenul e cat un breloc (cam 3cm x 1cm x 1cm).
Interfata simpla si intuitiva, merge repede si are cam tot ce vreau de la un sistem home-banking.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
diciu - 01 Noiembrie 2007 07:33 PM

La brd exista brdoffice.ro pentru care merge token.
Pentru persoane juridice si fizice.

brd-net nu se mai vinde.

Sa ma ierti dar BRDOffice e numai pentru persoane juridice. MErge cu sau fara token, la alegere.
Pentru persoane fizice e BRD-Net care se vinde bine mersi si in prezent si care merge numai fara token.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Deva
Macuser din: 31.12.05
andi27 - 27 Septembrie 2007 04:27 PM

Am renuntat la BT tot din cauza aplicatiei online.
in schimb sunt super multumit de serviciile online ale celor de la BancPost smile

Eu am avut online banking de la BT, insa aplicatia era groaznica, nu mergea pe mac, asa ca am renuntat in final la tot contul BT. Am avut si de la BRD, dar am renuntat si la ei pt ca intre timp am descoperit online banking-ul de la BCR. Dupa parerea mea e cel mai tare. Interfata e Ok. Merge prefect pe Safari sau pe orice alt browser, iar accesul este cu token. recomand la toti. Mi-au facut baietii ceva pachet pentru contul meu, in care e inclus si internet bankingul. Tot pachetul, adica, inclusiv i-bankingul, ma costa 3 lei si ceva pe luna. Mi se pare super ok.

Semnătură 

MacBookPro

4 din 4
4

‹‹ Nisus Writer Pro      iWork 08 ››