iPod in ear Headphones - mai bune decat celelalte model mai vech?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Servus,

Au cedat in cele din urma castile de la iPod-ul meu (cele originale)....
Tin sa zic ca am folosit si pe alea de la Nano-ul lui nevastamea si tot acolo am ajuns, ...la gajaiala.
Sunt modelul asta mai nou (ma662g/a - Apple iPod Earphones). Ziceau ca cica sunt mai bune un pic decat primul model…
In fine, ca fan al acestei fime am luat decizia achizitionarii tot a unor casti Apple, dar modelul mentionat in titlul topicului, fiind singurul model inca ne incercat de mie.
Cautat-am printre topicuri dar din pacate despre acest model chiar nu a discutat nimeni la concret.
Asadar solicit posesorilor si ex-posesorilor acestui model detalii si pareri.
Nu vreau sa ud: chestii de genul mai bine iati SennCX300 sau nu stiu de care ca sunt mai nu stiu cum… NU! Sunt strict interesat de aest model!
In ori ce caz eu mine dau pe la iStyle ca sa vad “live” jucariie. Poate le si cumpar…
Astept totusi pareri.

Cu stima.

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

si eu sunt fan apple dar castile tot de la senheiser le-am luat. apple face ipod si ipod este un produs minunat. nu si castile lor…

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Din cate stiu eu, castile in-ear de la Apple sunt facute de Shure, ceea ce ar trebui sa le faca foarte bune. Nu le-am incercat insa, si eu tot pe Sennheiser am trecut.
Dar cel mai bine e sa le probezi.
Sa ne spui si noua.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Servus,

Ete acu plec catre iStyle poate mai prind pe careva si sa-mi iau castile.
Cand ma intorc mai povestim…

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

NU ITI LUA!!!!!!!!

Eu am facut greseala sa imi iau si regret acum. E nasol ca iti aluneca din ureche. Si nu din cauza ca nu ai fi curat sau ceva. Pur si simplu aluneca si e enervant sa le tot indesi.

Ca si calitate a sunetului sunt intradevar mai bune decat cele standard. E misto ca daca le indesi bine in ureche nu mai auzi zgomotul “ambiental”. In avion sunt foarte utile. Dar, la fiecare 5-10 min trebuie sa le indesi iar in ureche.

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Nu mi-am luat….
Era inchis la iStyle. Asadar m-am dus la standul Apple din Media Galaxy; aveau dar erau mai scumpe cu vreo 20ron, asa ca am decis sa astept pana luni.
Legat de cazutul din ureche…, pai mai manca-lear tata de casti, daca si astea cad atunci de ce nu ar cadea si celelalte modele “in ear”?
Defapt da…, forma (ergonomic vorbind) trunchi de con fata de cilindrica creaza probleme, + ca oricat de mare ar fi aderenta siliconului, sebumul prosus la nivelul urechii provoaca “lubrifierea” si sub influenta anumitor factori precum gravitatia rezulta fenomenu asta de “pop up” din ureche.
Acu de ce insist eu pe castile astea de la Apple: sunt un ascultator de Walkmen de la inceputurile lui; am avut mai toare modelele de casti de la Sony (fiind si un fan al acestei firme totodata). Ce am sesizat la castile generatia a 2-a de le apple, in comparatie cu altele sony de aceiasi categorie (cu redare de pe iPod), Apple au o acuratere mai buna la nivel de basi…
Am ascultat si cu niste SennCX300 si inrtadevar se aude bine (un pic metalic daca nu le infigi bine in urechi) dar “izoleaza” de nu mai auzi nimic in jurul tau…
Acum chiar ca nu mai stiu ce sa fac…
Cred ca o sa-mi iau niste Griffin EarThumps asa de inceput, pe urma mai veden noi ce experimentam.
Ia, de astea ce mai ziceti?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai asta e si scopul, sa izoleze. pe mine foarte mult ma deranjeaza zgomotul in timp ce ascult muzica…

oricum, un pic off-topic, de cand am ipod, e o placere sa ascult muzica toata ziua smile. thank you apple (fruit company hahaha)!

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

m’am trezit si eu.
am ambele variante de casti - se aud ... bine, dupa parerea mea, ambele. foarte bine in comparatie (!!!!) cu sony venite in kit cu playerul NWE507. nu se compara cu Etymotic, dar nici nu vreau sa dau 100-200 $ pe Etymotic. deocamdata. bugetul pe vara s’a epuizat cu Ipod GenII 8Gb.

revenind.
cele in-ear sar din ureche, intr’adevar, daca te misti prea tare si daca nu stii cum sa le pui.
da, e o smecherie - si mie imi alunecau la inceput dar un tip - inginer de sunet - mi-a explicat cum se procedeaza: se trage de pavilionul urechii in sus, se infige usor casca si se da drumul la ureche. surpriza… castile stau. problema e ca daca te misti cu ele (strada, bicicleta, whatever) - vibratiile de la frecarea firului de haine se transmit destul de tare si le auzi. daca aveti in-ears, nu le fortati fara sa trageti de ureche - se aude un pocnet nasol de la contrapresiunea formata la etansare, si probabil dupa o vreme se vor sparge membranele.

in afara de vibratiile alea si de muzica nu mai auzi nimic. nici macar tramvaiul daca vine spre tine. si daca reusesti sa le egalizezi cum trebuie au un bas de te innebuneste, il simti literalmente in ceafa. efectul e fantastic. in sfarsit, daca reusesti sa le pui cum trebuie sunt perfecte in tren daca vrei sa dormi si mamica de vis-a-vis nu e in stare sa’si determine plodul sa nu mai zbiere. sau in autobuz. sau in metrou. sau… oriunde vrei sa te izolezi complet (sonor) de lume.

cele ‘clasice’ sunt ok, din toate punctele de vedere, le lipseste insa basul ‘acela’ si faptul ca nu te izoleaza de restul lumii. ca raspuns audio mi se par mult superioare altor casti ‘de firma’. mi se par insa un pic mari dupa ce m-am obisnuit cu in-ears-urile. si am sa mai trag de in-ears o vreme, intrucat par mai ‘antisoc’ - am prostul obicei sa scap castile pe jos si sa le sparg magnetii.

sper sa fi fost de folos mini-review-ul.

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Merci mai andix.
Fania asta cu trasu de urechi…
Cel putin asa ne putem recunoaste mai usor, dupa urechile alungite in urma folosirii castilor minune…
Sau mai zice vre-una “mai magarule…” Aa…, nu D-na, stiti de la castile alea….
Cu castile inca sunt in studiu, ca asa am o ceta in urma discutiilor purtate.
Multumesc celor care s-au iplicat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

vezi ca la macgallery au adaptoare (!!!) care se monteaza pe castile ‘clasice’ si le transforma in casti in-ear.
sunt vreo 60 ron daca imi amintesc. nu stiu daca merita…  in definitiv e vorba de niste bucati de plastic, + 3 perechi de cauciucuri pe 3 dimensiuni (ca poate porti marime speciala la ureche smile) )

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

wow! tocmai vin din oras, mi-am cumparat noile sennheiser cx 300 si sa mor eu de am mai vazut asa ceva. o calitate de sunet si o izolare fonica de nota 10! au meritat cei 60 de euro wink! nici nu se compara cu vechile mele sennheiser pmx 40!

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu vreau sa mi le iau pe astea pt anularea zgomotului: http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action?product=MDR-NC22&site=odw_ro_RO&pageType=Overview&imageType=Main&category=HED+Travel
sau astea http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action?product=MDR-EX85LP&site=odw_ro_RO&pageType=Overview&imageType=Main&category=HDO+Performance+In-ear ca celelalte sunt destul de scumpe, 370ron.

oricum e o mare aberatie sa indesi castile ca sa nu mai auzi in jur sau ca sa stea. toate castile care au forma clasica rotunda sunt garantat niste aberatii.

foxygen, ai mai procesat? smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

in raportul pret calitate, tot sennheiser as alege smile. sunt fan sennheiser, e drept insa castile astea ma uimesc peste masura!

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.03.08

e un topic cam vechi, dar sunt curios totusi, cum sunt castile Apple iPod Earphones. foxygen, ce ai luat in final? Ce stiti de castile PIONEER SE-CL30?

Semnătură 

iMac 21,5”, 2.5G (mid 2011)
iPhone 6, iPhone 5s
iPad 3, iPad Pro
iPod Nano G6, iPod Nano G3