2 din 3
2
intel Pro Duo
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

cu primul click pe GIVE ME THE GRAND TOUR…
intri deja in lumea mac, primii pasi…si are si un fel de next page, si anume jos in dreapta, vezi poza cea mica cu sagetzica!

...o sa ajungi sa cunosti foarte biine mac osx.

requirements: english.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
edooku - 13 Ianuarie 2006 07:12 PM

he,he altero….pai tzi-am trimis de o ora un pm….vaz ca nu-mi raspunzi…...mai astep

Nu am primit nici un PM, asa ca ... astep si eu

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

edooku ... si carlostsr ... stilul vostru de a scrie cu ... multe puncte si LITERE MARI din… cand??? in cand… e obositor pentru MINE…

Nu o luati in nume de rau insa primul post al lui edooku inca nu am avut rabdare sa-l citesc tot. Folositi si voi un singur punct, un singur semn exclamarii, enter, etc.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
edooku - 13 Ianuarie 2006 07:03 PM

nu este atat de simplu….sunt multe intrebari….pana apuci sa intrebi le mai dai de cap sau le lasi balta…...eu ziceam de un ghid cat mai complet si mai simplu cu manevrarea celor mai uzuale progame…....fara comparatzii si mistouri….scurt si cuprinzator…eu dzic ca ar fi de mare succes…....iar multe din intrebarile mele se leaga de zona pm…....asa ca ma intzelegi!!!!!

cel mai simplu mod de a invăța un sistem de operare + aplicațiile este să începi să apeși pe butoane… pierzi câteva ore timp de 7 zile, dar apoi ești beton, îi înveți tu pe alții. nimeni nu te va învăța mai mult decît propria ta experiență, iar a scrie un manual pt începători cere timp, muncă și nimeni nu o va face gratis… nici măcar eu…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fierarul - 14 Ianuarie 2006 12:07 AM

edooku ... si carlostsr ... stilul vostru de a scrie cu ... multe puncte si LITERE MARI din… cand??? in cand… e obositor pentru MINE…

Nu o luati in nume de rau insa primul post al lui edooku inca nu am avut rabdare sa-l citesc tot. Folositi si voi un singur punct, un singur semn exclamarii, enter, etc.

chiar așa, de ce aveți fraților stilul ăsta obositor, cu majuscule, puncte… totul cam aiurea, sincer să fiu…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nici eu nu am citit sincer…am inceput, 1 rand si am taiat-o sa vad sfarsitul

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

incerc sa trimit pm-uri,sau e-mail-uri !nu reusesc!poate vedea cineva ce se intampla la mine?nici nu primesc nici nu trimit!multzumesc!
o.k. in legatura cu scrisu,incerc sa ma conformez!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
edooku - 14 Ianuarie 2006 10:13 PM

incerc sa trimit pm-uri,sau e-mail-uri !nu reusesc!poate vedea cineva ce se intampla la mine?nici nu primesc nici nu trimit!multzumesc!

nu poți trimite PM-uri? Hm, nu pricep de ce… Un PM trimis se citește clicînd pe Private Messages, sus, oarecum central pe pagina forum-ului.
Da, e-mail-ul nu are scriptul activat, cred.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
edooku - 14 Ianuarie 2006 10:13 PM

tu ai citit ce am scris eu ultimul post pe prima pagina? cum te descurci cu engleza?

eu zic ca daca citesti acel help o sa stii tot ceea ce ai nevoie sa stii despre sistem, iar ce nu reusesti sa intelegi sau nu scrie acolo poti intreba aici.
pm-ul merge foarte bine, il folosesc in general si ar trebui sa iti mearga si tie

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

deja sunt prea multe lucruri offtopic aici

oare e asa greu sa fim pe subiect?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 15 Ianuarie 2006 10:20 PM

deja sunt prea multe lucruri offtopic aici

oare e asa greu sa fim pe subiect?

nu este deloc greu, dar cand cineva are nevoie de ajutor…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Uite un review la un iMac nou:

http://arstechnica.com/reviews/hardware/imac-coreduo.ars

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.12.05

Daca va ceva in special ,  cum merge un soft sau daca merge   postati aici sau pm si o sa va raspund.Azi a ajuns al meu si pot testa

bye!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 24.01.06

Ba nu aici e inceputul     http://www.jacsoft.co.nz/Tech_Notes/Mac_Keys.htm wink

Semnătură 

Traiasca powerbookul meu si jucariile tuturor macuserilor

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

care e rostul ultimelor doua posturi? sunt si eu curios… (pe langa greselile gramaticale)

2 din 3
2