cu primul click pe GIVE ME THE GRAND TOUR…
intri deja in lumea mac, primii pasi…si are si un fel de next page, si anume jos in dreapta, vezi poza cea mica cu sagetzica!
edooku ... si carlostsr ... stilul vostru de a scrie cu ... multe puncte si LITERE MARI din… cand??? in cand… e obositor pentru MINE…
Nu o luati in nume de rau insa primul post al lui edooku inca nu am avut rabdare sa-l citesc tot. Folositi si voi un singur punct, un singur semn exclamarii, enter, etc.
nu este atat de simplu….sunt multe intrebari….pana apuci sa intrebi le mai dai de cap sau le lasi balta…...eu ziceam de un ghid cat mai complet si mai simplu cu manevrarea celor mai uzuale progame…....fara comparatzii si mistouri….scurt si cuprinzator…eu dzic ca ar fi de mare succes…....iar multe din intrebarile mele se leaga de zona pm…....asa ca ma intzelegi!!!!!
cel mai simplu mod de a invăța un sistem de operare + aplicațiile este să începi să apeși pe butoane… pierzi câteva ore timp de 7 zile, dar apoi ești beton, îi înveți tu pe alții. nimeni nu te va învăța mai mult decît propria ta experiență, iar a scrie un manual pt începători cere timp, muncă și nimeni nu o va face gratis… nici măcar eu…
edooku ... si carlostsr ... stilul vostru de a scrie cu ... multe puncte si LITERE MARI din… cand??? in cand… e obositor pentru MINE…
Nu o luati in nume de rau insa primul post al lui edooku inca nu am avut rabdare sa-l citesc tot. Folositi si voi un singur punct, un singur semn exclamarii, enter, etc.
chiar așa, de ce aveți fraților stilul ăsta obositor, cu majuscule, puncte… totul cam aiurea, sincer să fiu…
incerc sa trimit pm-uri,sau e-mail-uri !nu reusesc!poate vedea cineva ce se intampla la mine?nici nu primesc nici nu trimit!multzumesc!
o.k. in legatura cu scrisu,incerc sa ma conformez!
incerc sa trimit pm-uri,sau e-mail-uri !nu reusesc!poate vedea cineva ce se intampla la mine?nici nu primesc nici nu trimit!multzumesc!
nu poți trimite PM-uri? Hm, nu pricep de ce… Un PM trimis se citește clicînd pe Private Messages, sus, oarecum central pe pagina forum-ului.
Da, e-mail-ul nu are scriptul activat, cred.
tu ai citit ce am scris eu ultimul post pe prima pagina? cum te descurci cu engleza?
eu zic ca daca citesti acel help o sa stii tot ceea ce ai nevoie sa stii despre sistem, iar ce nu reusesti sa intelegi sau nu scrie acolo poti intreba aici.
pm-ul merge foarte bine, il folosesc in general si ar trebui sa iti mearga si tie