AppleCare in Romania
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07

Salut!

Stiti cumva daca e posibil sa achizitionez garantia extisa de la Apple (AppleCare) in Romania?
Am un MacBook adus din state.

Multumesc!
Cristian.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

nu cred ca se poate… poate daca o comanzi din alta tara din UE, dar nu stiu daca va fi valabila in Romania ...
eventual poti sa scrii un e-mail atat catre Apple Romania (.) cat si catre iStyle (.) si vezi ce zic ei ... Poate ca la comanda iti vor aduce!  smile

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.07.07

Multumesc pentru informatii!

Din ce stiu eu, AppleCare e un update in baza de date Apple ... adica s-ar putea face online de oriunde.
Daca mai are cineva AppleCare mai e ceva? Adica o cutie, o hartie ceva?

Multumesc!
Cristian.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Am vazut ca in magazine erau niste cutiutze de dimensiunea unei carcase de CD albe cu un mar rosu ... banuiesc ca in interior ai ceva cod cu care iti faci un update in baza lor de date, asa cum ziceai si tu, iar atunci cand duci Mac-ul la service, tehnicianul cauta in baza de date si vede ca ai garantie extinsa ...  banuiesc ... nu stiu ca nu am asa ceva ...
eventual, intreaba la magazinul din Germania (nu are rost sa incerci in Austria, ca tot din Germania vin produsele) cat te costa transportul pana in Romania ...
pachetul e mic, si nu ar avea motiv sa fie scump transportul ....
Sau vezi poate cineva de pe forum sau ceva cunostinta e plecata pe undeva prin EU si ti-l poate aduce respectivul ...

Semnătură 

iPhone SE 64 GB
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iedutu - 30 Iulie 2007 08:56 PM

Stiti cumva daca e posibil sa achizitionez garantia extisa de la Apple (AppleCare) in Romania?

Cred că s-a mai spus aici pe forum că opțiunea AppleCare nu există în România.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.11.06

bun, dar in cazul in care AppleCare este achizitionat dintr-o tara in care are valabilitate (franta,germania,etc), va fi posibila utilizarea acestuia in romania?
totusi, dupa spusele lui Tudor se pare ca nu, sau..?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

deci sa inteleg ca Apple Romania(I.R.I.S. S.R.L.) nu este totusi reprezentant oficial pe Romania? Este doar o firma care vinde produse Apple ?
Pentru ca ma gandesc ca daca ar fi reprezentanta oficiala, atunci ar trebui sa ofere aceleasi lucruri ca si restul magazinelor Apple ... (Apple Care, Training, etc)

Semnătură 

iPhone SE 64 GB
iPad mini 4th gen 128 GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

AppleCare este deservit si in Romania. Cel putin, la unul din provider-ii la care am intrebat.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+ Pana acum nu am inteles mare lucru…eu am un MBP din canada ...acum mai are 4 luni garantie, dar eu as vrea sa achizitonez acest applecare.. acum intrebarea este daca si cumparand ulterior extinde garantia, sau numai daca l-ai luat odata cu MBP ? Pe mine nu ma intereseaza daca istyle imi repara jucaria sau nu ca trimit in alta parte daca trebuie. +

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Nu ai inteles, pentru ca topicul era altul smile

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
szasz - 07 Octombrie 2007 10:56 PM

+ ...Pe mine nu ma intereseaza daca istyle imi repara jucaria sau nu ca trimit in alta parte daca trebuie. +

suna direct la ei…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

multe rahaturi pe aici… sa clarificam smile:

1. apple care nu are de-a face cu tara in care esti. probabil ca in romania nu se gaseste, nu am de unde sa stiu insa daca poti procura asta, este valabil!
2. apple care se poate cumpara la o saptamana dupa achizitionarea produsului cu reducerea de promotie (10%).
3. apple care se poate cumpara pe toata perioada garantiei de 1 an fara reducere, adica platesti ceva mai mult.
4. iris nu are cum sa fie reprezentanta apple OFICIALA in romania pentru ca ORICE RESELLER oficial pastreaza preturile originale apple.

cum in romania nu sunt preturi de apple store europa, in romania NU SUNT REPREZENTANTE OFICIALE APPLE!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
aoleks - 08 Octombrie 2007 09:41 PM

4. iris nu are cum sa fie reprezentanta apple OFICIALA in romania pentru ca ORICE RESELLER oficial pastreaza preturile originale apple.

cum in romania nu sunt preturi de apple store europa, in romania NU SUNT REPREZENTANTE OFICIALE APPLE!

Gresit: In Franta sint mai multe reprezentante oficiale Apple care au preturi diferite.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dar in romania, nu avem reprezentata oficiala, numai distribuitor unic: http://www.iris.ro/profil.html

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

insist: un RESELLER OFFICIAL nu are voie sa puna alte preturi decat cele date de apple. asa este peste tot, nu fac francezii exceptie!!!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

‹‹ TwinGate      Un macbook muri subit ››