2 din 2
2
Profil de culoare generic?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, domnule, Acrobatul NU IA AUTOMAT profilul de culoare! El se deschide (daca nu e setat altfel) automat cu US WEB profile
De aceea, trebuie sa le spui celor de la tipar sa aleaga profilul tau de culoare!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
arahnedea - 09 August 2007 03:26 AM

Si iata cele din pdf.

Cand deschid pdf pe alt calculator (pc) va arata altceva. Asa era si la tipografie. De ce?

Iata ce apare in schimb…

La mine pe PC recunosc c am color management setat pe oof, dupa cum se vede. Dar ei? Ce interes ar avea? Repet, ei sustin ca asa a venit fisierul pe net de la mine. Nu cred ca mailul su ftp-ul modifica profilele de culoare.

Seba

ce se vede la tine in imaginea 3 sunt setarile de culoare din Acrobat-ul ala de PC si nicidecum profilul embedat de tine in document

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07
STef… - 10 August 2007 06:10 AM
arahnedea - 09 August 2007 03:26 AM

Si iata cele din pdf.

Cand deschid pdf pe alt calculator (pc) va arata altceva. Asa era si la tipografie. De ce?

Iata ce apare in schimb…

La mine pe PC recunosc c am color management setat pe oof, dupa cum se vede. Dar ei? Ce interes ar avea? Repet, ei sustin ca asa a venit fisierul pe net de la mine. Nu cred ca mailul su ftp-ul modifica profilele de culoare.

Seba

ce se vede la tine in imaginea 3 sunt setarile de culoare din Acrobat-ul ala de PC si nicidecum profilul embedat de tine in document

Asta din cauza ca pe mac am Acrobat 7 si stiu unde sa mauit dupa profilul de culoare al lucrarii, iar pe PC am 6 si nu am gasit decat separatia de culori. In Acrobat 7 la output imi arata si separatia si profilul lucrarii.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

2 din 2
2